Hızlı ve Ucuz Bir Şekilde Ticari Kurumsal Stil Nasıl Oluşturulur

Birkaç dakika içinde bir logo ve kurumsal kimliğin diğer unsurlarını geliştirmek mümkün

Birkaç dakika içinde bir logo ve kurumsal kimliğin diğer unsurlarını geliştirmek mümkün. Karmaşık grafik düzenleyicileri anlamanıza veya bir tasarımcı tutmanıza gerek yok: tek yapmanız gereken popüler online servis Logaster’ı kullanın.

Siteye girdikten sonra yapmanız gereken yegane şey marka adını ve işletmenizin çalışma alanını girmektir. Bu bilgilere dayanarak birçok logo tasarım seçeneği elde edeceksiniz. Beğendiğiniz logoyu seçin ve rengi, yazı tipini veya öğelerin konumunu değiştirerek özelleştirin. Markanız hazır: şimdi sitenin başlığı veya sosyal ağ avatarları olarak test etmek için logoyu küçük çözünürlükte ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Logo, Logaster'daki hesabınıza kaydedilecektir. Böylece sınırsız kez geri gelebilir ve logonuzda değişiklik yapabilirsiniz. Logonun işletmeniz için mükemmel hale geldiğinden emin olduğunuzda, tam formatta indirin ve eksiksiz bir kurumsal kimlik paketi oluşturun.

Logaster, logoya bağlı olarak birkaç dakika içinde sizin için bir kartvizit, kurumsal zarf, form ve site ikonu oluşturacaktır. Gerçek hayatta nasıl görüneceklerinin önizlemesini yapabilecek ve marka bilinci oluşturma paketinin tamamını gerekli herhangi bir biçimde indirebileceksiniz. Bu hizmet için özel bir teklif de mevcut: kurumsal kimlik seti size 129,95 USD yerine sadece 64,99 USD mal olacak!

Girişimciler hız, kullanılabilirlik ve çok yönlülük açılarından Logaster'ı çok sever. Markanızın oluşturduğunu kalite izlenimini garantilemek istemez misiniz? Online oluşturucumuzu kullanın ve profesyonel bir sonuç alın.

Resmi web sitesi: https://tr.logaster.com

 

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

ChatGPT'nin yeni yapay zeka modeli: Yüz ifadelerinden duyguları okuyabiliyor!
WhatsApp'a güncelleme: O sıkıcı özellikten kurtuluyoruz!
TikTok, YouTube'a rakip olacak: Saatlik videolar test ediliyor!
Whatsapp'ta çığır açacak yeni özellik duyuruldu!
Yapay zeka içerikleri o sosyal medya platformunda böyle işaretlenecek: Kullanıcılara uyarı gidecek