Hollanda, Euro 2024 için Yıldızlarla Dolu Kadrosunu Açıkladı: Wout Weghorst da Listede!

Hollanda Futbol Federasyonu, Euro 2024 için kadroyu açıkladı! Beşiktaş'ın eski yıldızı Wout Weghorst da listede. Yıldızlarla dolu Hollanda'nın hedefi büyük!

Hollanda Futbol Federasyonu, heyecanla beklenen Euro 2024 kadrosunu duyurdu! Beşiktaş'ın eski oyuncusu Wout Weghorst'un da yer aldığı ekip, birbirinden yetenekli isimlerle dolu. Hollanda'nın genç ve deneyimli oyuncularıyla hedefi net: zafer!

Hollanda Futbol Federasyonu, Euro 2024 için kadrosunu sosyal medya hesaplarından duyurdu. Beşiktaş'ın eski oyuncusu Wout Weghorst da kadroda yer alacak.

Federasyon, şu isimleri kadroya çağırdı: Justin Bijlow, Mark Flekken, Nick Olij, Bart Verbruggen, Nathan Ake, Steven Bergwijn, Daley Blind, Brian Brobbey, Memphis Depay, Virgil Van Dijk, Denzel Dumfries, Jeremie Frimpong, Cody Gakpo, Lutsharel Geertruida, Ryan Gravenberch, Frenkie De Jong, Teun Koopmeiners, Matthijs de Ligt, Donyell Malen, Tijjani Reijnders, Marten de Roon, Herdy Schouten, Xavi Simons, Quinten Timber, Joey Veerman, Micky Van De Ven, Stefan De Vrij, Wout Weghorst ve Georgina Wijnaldum.

Wout Weghorst, Beşiktaş'ta gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmişti ve Hollanda Milli Takımı'nın Euro 2024 kadrosuna seçilerek başarılarına bir yenisini ekledi. Weghorst, güçlü fizik yapısı ve gol vuruşlarıyla tanınıyor, Hollanda'nın hücum hattına önemli bir katkı yapması bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.