Hollanda Teknik Direktörü Koeman itiraf etti!

İtiraf etti! Hollanda Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Ronald Koeman, itirafı ile geceye damgasını vurdu!! Son dakika! Türkiye'nin maçtaki performansını değerlendirdi. Son 5 dakikanın önemine vurgu yaptı!

Türkiye ile Hollanda arasında oynanan EURO 2024 çeyrek final karşılaşmasını Hollanda 1-2 kazandı. İlk yarıda Türkiye'nin öne geçtiği maçta milli takım, ikinci yarıda Hollanda'nın öne geçmesiyle mağlup oldu. Yarı finalist Hollanda İngiltere ile karşılaştı. Hollanda ekibinin teknik direktörü Ronald Koeman, 2024 Avrupa Şampiyonası'nda Türkiye'de kazanılan maçla ilgili genel bilgiler veriyor.

"İstikrar ve tutkuyla oynuyorlar"
Koeman, Türkiye'nin oyun içi performansını şöyle değerlendirdi: "Türkiye çok istikrarlı ve tutkulu oynuyor. İkinci yarıya iyi başladık. Depay oyunun başında önemli bir pozisyon buldu. 25. Bir dakika sonra Türkiye oyunu ele geçirdi. "İkinci yarının ilk 15 dakikasını büyük bir baskı altında oynadık ve maçı kazandık."

"Son 5 dakikada şansımız yaver gitti." şunları söyledi: "Türk Milli Takımı harika bir performans sergiledi. Tutkuyla oynuyorlar. Top ayağındayken kaliteleri var. İki üç oyuncuyla hücum ettiklerinde savunmamıza çok baskı yaptılar. "Son 5 dakikada şanslı olduğumuzu söyleyebilirim" dedi..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.