Hollanda Teknik Direktörü Koeman’dan Türkiye itirafı geldi! '5 dakika şanslıydık'

Hollanda Milli Takımı Teknik Direktörü Ronald Koeman, maç hakkında itirafları ile gündeme bomba gibi düştü! Türkiye maçının peşinden yaptığı açıklamada, “Son 5 dakikada şanslıydık. Kazanmak güzeldir. Bu da bu maçı bizim için özel kılıyor. Şans olmazsa kazanamazsınız” ifadelerini kullandı.

Hollanda milli takımının teknik direktörü Ronald Koeman, milli takımımıza 2-1 mağlup olduğumuz EURO 2024 çeyrek final maçının ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Türkiye'nin çok zorlu bir rakip olduğunu söyleyen Koeman, "Türkiye'ye karşı geri dönüş zor olacak. Çok sıkı oynuyorlar, çok sert oynuyorlar. İkinci yarıya iyi başladık. Memphis Depay de önemli bir pozisyon buldu." maçın başında. 20-25 dakika sonra oyunun kontrolünü eline alan Türkiye, golü attı ve daha da iyi oynadı. İkinci yarının ilk 10 dakikasını yüksek baskı altında, etkili ve yaratıcı bir şekilde oynadık. "Pozisyon bulduk ve 2-1 kazandık" dedi.

"SON BEŞ 5 DAKİKADA ŞANSLIYDIK"


Son dakikalarda şanslı olduklarını kaydeden Koeman, "Türk milli takımı harika bir performans sergiledi. Tutkuyla oynadık. Sadece tutku değil, top ayaklarındayken kalite de var. Savunma sistemiyle oynadılar ama 2-3 kişiyle saldırdıklarında üzerimize çok yüklendiler. Son 5 dakikada skoru 2-2 yapmayı başardılar. İyi savunma yapmamız gerekiyordu. Son 5 dakikada şansımız yaver gitti. Kazanmak güzel. Bu maçı bizim için özel kılan da bu. Şans olmadan kazanamazsınız. "Son 5 dakikadır durum böyle" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.