Hollandalı futbolcu Quincy Promes uyuşturucu kaçakçılığı suçundan tutuklandı

Geçtiğimiz ay Quincy Promes, Amsterdam Bölge Mahkemesi tarafından bu suçlamaları kabul edilmiş ve 6 yıl hapis cezasına çarptırılmıştı. Bu olay, hem futbol kariyeri hem de kişisel hayatı için büyük bir sarsıntı yarattı.

Spartak Moskova forması giyen Hollandalı futbolcu Quincy Promes, uyuşturucu kaçakçılığı suçundan 6 yıl hapis cezasına çarptırıldıktan sonra Dubai'de gözaltına alındı.

6 YIL HAPİS CEZASINA ÇARPTIRILMIŞTI

Hollandalı futbolcu Quincy Promes, Rusya Premier Ligi takımlarından Spartak Moskova'da forma giymekteydi. Ancak, uyuşturucu kaçakçılığına suç ortaklığı yapmakla suçlanmıştı. Geçtiğimiz ay, Amsterdam Bölge Mahkemesi tarafından bu suçlamaları kabul edilmiş ve 6 yıl hapis cezasına çarptırılmıştı. Bu olay, hem futbol kariyeri hem de kişisel hayatı için büyük bir sarsıntı yarattı.

Hollandalı futbolcu Quincy Promes'in Amsterdam Bölge Mahkemesi tarafından verilen hapis cezası sonrasında Birleşik Arap Emirlikleri'nde bulunan 32 yaşındaki oyuncu, bir süre gözaltında tutulmuş ve daha sonra serbest bırakılmıştı. Ancak Hollandalı savcıların talebi üzerine Promes, Dubai'de tekrar tutuklandı. Şu anda, Birleşik Arap Emirlikleri yetkilileri, Promes'in Hollanda hükümetine iade edilmesi için gerekli süreci başlatmış durumda.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Galatasaray'da Yönetim Krizi: Timur ve Özbek Arasındaki Fikir Ayrılığı Gündemde
KV Oostende Borç Batağında: İflas Başvurusu Yapacak
Fenerbahçe'de Başkanlık Seçimleri Öncesi Mourinho Hareketi
İsmail Kartal kararını vermiş bulundu
Mohamed Salah ve Alisson Becker, Suudi Profesyonel Ligi'nin Transfer Hedefi Haline Geldi