HomePod’da ekran olacak

Ünlü analist Ming-Chi Kuo’ya göre yeni HomePod’da ekran olacak. Apple akıllı hoparlörün tasarımını baştan sonra değiştirmeye niyetli

Apple ürünleri hakkında birçok öngörüsü doğru çıkan ve Apple kahini olarak da bilinen Ming-Chi Kuo, Medium’da yeni bir yazı paylaştı.

Kuo, Apple’ın HomePod‘u yeniden tasarlayıp, 7 inç’lik ekran ekleyeceğini ve bu şekilde piyasaya süreceğini belirtti. Kuo’ya göre bu ekran Apple’ın ekosistemi için çok daha yararlı olacak.

Görünüşe göre Tianma, yeni akıllı hoparlörde kullanılan ekranın tek tedarikçisi olacak. Tianma’nın üretim süreci iyi olursa, daha ileride daha geniş üretim operasyonlarına dahil edilebilir. Belki gelecekte iPad panellerinin üretimini üstlenebilir.

 

Geçtiğimiz senelerde Mark Gurman da, Apple’ın ekran ve kameraya sahip HomePod çıkarmak istediğini söylemişti. Hatta bunu söyleyen ilk kişiydi. Gurman, teknoloji devinin akıllı hoparlörünü geliştirmek için planlar yaptığını ve yeni modelle daha derin entegrasyon sağlamak istediğini ifade etmişti.

Bu arada şöyle ekstra bir bilgi daha verelim. Gurman’ın açıklamasına ek olarak geçen sene çıkan bir raporda, Apple’ın ekranlı HomePod ve mini modeli çıkarabileceği ileri sürülmüştü. Kaynak, ekranlı mini’nin test aşamasında olduğunu ve durumunun da belirsiz olduğunu ifade etmişti. Kuo’nun son iddialarıyla birlikte eski söylentileri bir araya getirirsek, Apple’ın 2024’te ekranlı akıllı hoparlörü piyasaya sürmesi ihtimaller dahilinde.

Apple Watch X daha büyük ekranla gelecek

  

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

Yapay zekayla beraber hayatımıza girecek metal yaka kavramı
Tüm meslekleri etkisi altına aldı: İşte yapay zekayı en çok kullanan sektörler!
İkinci Türk astronot 8 Haziran'da uzaya yola çıkıyor!
TikTok, ABD Hükümetine Karşı Dava Açtı!
iPad Air, Pro, Pencil Pro ve Magic Keyboard: Fiyatlar Belli Oldu!