Honkai Star Rail heyecanla karşılandı

Genshin Impact’in arkasındaki stüdyo olan miHoYo’nun ön kayıt aşamasında büyük ilgi gören yeni oyunu Honkai Star Rail, nisan ayında geliyor.

Çin merkezli oyun şirketi miHoYo tarafından geliştirilen Genshin Impact, 2020’nin eylül ayında oyun severlerle buluşmuş ve büyük ilgi görmüştü.

Öyle ki oyun 2021 yılında 3 milyar dolar gelir elde ederek bir yılda en çok gelir elde eden oyun olarak tarihe geçti. Genshin Impact ile böylesine büyük bir başarı yakaladığı için miHoYo’nun bir sonraki oyunu olan Honkai Star Rail da heyecanla karşılandı.

Şubat ayının başında ön kayıtları başlayan Honkai Star Rail oyun severlerden büyük ilgi gördü. Daha ilk dört günde 2 milyondan fazla kişinin ön kayıt yaptırdığı oyun, sonraki günlerde bu sayıyı daha da yukarı çekti. Ön kayıt aşamasındaki bu başarasıyla ne kadar fazla kişinin beklediğini görme şansı yakaladığımız Honka Star Rail, nihayet oyun severlerle buluşuyor. miHoYo ekibi, merakla beklenen oyunun 26 Nisan’da çıkacağını duyurdu.

Honkai Star Rail, 26 Nisan’da hem Android ve iOS’a hem de Windows PC’ye geliyor. Oyun ileri bir tarihte PlayStation 5 ve Xbox Series S/X’e de gelecek. Anya miHoYo şimdilik oyunun konsollara geleceği tarihi açıklamadı.

Genshin Impact ile büyük başarı yakalayan miHoYo’nun Honkai Star Rail ile bu başarıyı tekrarlayıp tekrarlayamayacağını bekleyip göreceğiz. Ancak ona yakın bir başarı kapıda gibi görünüyor.

Samsung Galaxy F14 resmen tanıtıldı

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

Apple’ın gelirleri azaldı: iPhone satışları yüzde 10 düştü!
Spam e-postalar toplam trafiğin yarısına yakın!
Google Fotoğraflar’dan efsane özellik: İstediğiniz yüzleri engelleyebilirsiniz!
Güneş'in bu halini daha önce hiç görmediniz!: İşte Güneş'in büyüleyici görüntüleri!
Para sayma makinesi nasıl çalışır?: İşte detaylar