Honor Play 7T neler sunacak

Honor tarafından tanıtılması beklenen yeni akıllı telefon modeli olan Play 7T’nin hem özellikleri hem de görseli sızdırıldı.

Honor, Çin’de Honor Play 6T’nin halefi olarak Honor Play 7T adında yeni bir orta seviye 5G telefonunu  duyuracak. Marka, dün cihazın ön ve arka tasarımlarını göstermek için yeni bir poster yayınladı. Ayrıca, cihazın temel özelliklerini de doğruladı.

Poster, Honor Play 7T‘nin LCD bir panel gibi görünen bir gözyaşı çentikli ekrana sahip olacağını gösteriyor. Cihazın alt kenarında 3,5 mm ses jakı, bir mikrofon, USB-C portu ve bir hoparlör ızgarası var. Resimde görünmese de, cihazın yan tarafında bir parmak izi tarayıcısı olduğu düşünülüyor.

Honor‘a göre, Play 7T 6,74 inçlik bir panele sahip olacak. Önceki model gibi, cihaz HD+ çözünürlüğü ve 90Hz yenileme hızını destekleyebilir.

Honor Play 7T tasarımı sızdırıldı!

Cihaz 128 GB ve 256 GB depolama versiyonlarıyla piyasaya sürülecek. Her iki model de 8 GB RAM ile donatılacak ve 6.000mAh batarya tarafından da desteklenecek. Cihazın, kutudan Android 13 merkezli Magic OS 7.1 işletim sistemiyle çıkacak.

Honor Play 7T’nin yeni tanıtılan Dimensity 6020 çipini kullanacağı tahmin ediliyor. Bu yeni çip, mevcut Dimensity 700 ile benzer bir performans sunuyor. Söylentiler, Play 7T’nin Ekim 2022’de tanıtılan Honor Play 40 Plus’ın revize edilmiş bir sürümü olacağı yönünde.

Geçen yıl, Honor Nisan ayında Play 6T’nin yanı sıra Honor Play 6T Pro‘yu da tanıttı. Şu anda, Honor Play 7T Pro‘nun varlığı hakkında herhangi bir bilgi bulunmuyor. Honor Play 7T tasarımı sızdırıldı!

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

Yapay zekayla beraber hayatımıza girecek metal yaka kavramı
Tüm meslekleri etkisi altına aldı: İşte yapay zekayı en çok kullanan sektörler!
İkinci Türk astronot 8 Haziran'da uzaya yola çıkıyor!
TikTok, ABD Hükümetine Karşı Dava Açtı!
iPad Air, Pro, Pencil Pro ve Magic Keyboard: Fiyatlar Belli Oldu!