Honor V30 çift ön kamera ile fark yaratacak

Sızdırılan son bilgilere göre Çinli üreticinin yeni modeli Honor V30 , delikli ekran tasarımına sahip olacak. 5G teknolojisini de

Sızdırılan son bilgilere göre Çinli üreticinin yeni modeli Honor V30 , delikli ekran tasarımına sahip olacak. 5G teknolojisini de destekleyen telefonda çift ön kamera modülü yer alacak.

Akıllı telefon sektörünün önemli isimlerinden biri olan Huawei, Google ile yaşadığı gerilimden ötürü yeni ürettiği akıllı telefonlara Google servislerini ekleyemiyor. Bir başka değişle yeni bir Huawei modeli aldığında, telefonun içerisinde Google Play, YouTube, Google Drive, Google Fotoğraflar gibi Google servislerini bulamıyorsunuz.

Aslında bu servislerin pek çoğu büyük önem arz etmiyor. Fakat telefonda Android platformunun uygulama marketi Google Play’in yer almaması başlı başına bir sorun diyebiliriz. Çünkü Google Play olmadan telefonunuza uygulama indirmek biraz uğraştırıcı olabiliyor. İşin kötü yanı aradığınız her uygulamayı 3. parti marketlerde bulmak da pek kolay değil.

Huawei gibi Honor da aynı dertten mustarip. Huawei’nin yan kuruluşu olan Honor da yeni modellerinde Google servislerini kullanamıyor. Fakat bu durum Honor’un model yelpazesini genişletmesine pek de engel değil.

Sızdırılan son bilgilere göre Çinli üreticinin yeni modeli Honor V30, delikli ekran tasarımına sahip olacak. 5G teknolojisini de destekleyen telefonda çift ön kamera modülü yer alacak.

Görünen o ki Çinli üretici Google servislerinin yer almadığı yeni modellerinde Honor V30’da olduğu gibi 5G ve üst seviye kamera kurulumlarıyla müşterilerin aklını çelmeye çalışacak. Bakalım bu strateji Huawei’nin beklentilerini ne derece karşılayacak? Bekleyip göreceğiz.

Red Dead Redemption 2 için hikaye desteği sonlandırıldı

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fatih Kacır açıkladı: Batarya ham madde üretimine teşvik geliyor!
Numara taşıma sayısı 180 milyonu geçti!
Artık hava durumunu insanlar değil yapay zeka tahmin edecek!
Tesla'nın insansı robotu, fabrikada görev almaya başladı ve ürünleri yerleştirip kutuları taşıyor
Yerli yapay zeka yazılımı: Rahim değerlendirilip, gebelik elde edilebiliniyor