Huawei 2021 yılında otonom araç çalışmalarını hızlandıracak

Huawei başka bir alana yöneleceğinin sinyallerini daha önceden vermişti. Öyle ki  Huawei 2021 yılında otonom araç çalışmalarını tamamlayacak.

Oldukça ilginç detaylar barındıran bu haberimizde, Huawei’nin akıllı telefon sektöründen kopma ihtimalini göreceksiniz. Dünyanın birçok teknoloji devinden ambargo yiyen Huawei başka bir alana yöneleceğinin sinyallerini daha önceden vermişti. Öyle ki  Huawei 2021 yılında otonom araç çalışmalarını tamamlayacak.

Bilindiği üzere Huawei firması, eğer otonom araç üretmek istiyorsa bu alanda rakipsiz değil. Özellikle de Apple ve Tesla gibi devasa şirketler çok ciddi otonom projeler geliştirmeye çalışıyor. Örneğin Tesla, son olarak trafik ışıklarına bile duyarlı araçlar geliştirmeyi başarmıştı. Bu nedenle Huawei şirketinin çok daha inovatif çalışmalar gerçekleştirmesi gerekiyor.

Huawei’nin başta strateji mimarı olan Dang Wenshuan, otonom araç ile ilgili Audi ve Toyota ile irtibat halinde olduklarını ifade etti. Ayrıca sözlerine devam eden Wenshuan, ortak çalışma konusunu özellikle vurguladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

iPhone'da bulunan kilit ekranı özelliği Android'e de geliyor
Amazon'un satışları ilk çeyrekte arttı!
Kan grubuna göre hastalık riskleri neler? En şanslılar o kan grubuna sahip olanlar çıktı
On milyonlarca kişi WhatsApp'a gizlice giriyor!
Teknoloji şirketlerinde işten çıkarmalar dünya genelinde devam ediyor!