Huawei FreeBuds Pro bomba gibi geliyor

Huawei’nin AirPods Pro benzeri yeni kulaklığı geliyor. İşte Huawei FreeBuds Pro ile ilgili detaylar.

Şu aralar zor günler geçiren Huawei bir yandan yazılım, bir yandan da donanım ürünleri üzerinde çalışıyor. Bilindiği üzere şu anda Çinli üretici geliştirdiği telefon ve tabletlerde Google servislerine yer veremiyor. Bu durumun başlı başına bir sorun teşkil ettiği söylenebilir. Zira analizler bile Huawei’nin 2021’de dibi göreceğini düşünüyor.

Bunu bir kenara bırakırsak Huawei’nin HarmonyOS üzerine önemli çalışmalar yürüttüğünü de söyleyebiliriz. Hatta bu işletim sistemini kullanan ilk modelin önümüzdeki sene geleceği de iddia ediliyor. Fakat konumuz bu değil.

Huawei 10 Eylül’de yeni bir kablosuz kulaklık tanıtmaya hazırlanıyor. Tanıtılacak olan kulaklık tasarım olarak AirPods Pro ile neredeyse birebir aynı.

Bluetooth 5.2 desteğiyle gelecek olan kulaklıkta Kirin A1 yonga seti yer alıyor. 52.5 mAh’lık bataryayla gelecek olan bu kulaklıklar 3.4 saatlik şarj ömrü sunacak. Kulaklığın kılıfının ne gibi özellikler sunduğu ise şimdilik bilinmiyor.

Genel olarak bakıldığında FreeBuds Pro’nun başarılı bir görünüme sahip olduğu söylenebilir. Lakin bu profil daha önce Apple tarafından da kullanıldığı için muazzam yorumunda bulunmak doğru olmaz.

Elbette önemli olan kriterlerden birisi de kulaklığın fiyatı. Huawei şimdilik bu kulaklığın fiyatını açıklamış değil. Muhtemelen 10 Eylül itibariyle bu kulaklıkların fiyatı da belli olacaktır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

Rekabet Kurumu Google'a ceza yağdırdı!
James Webb Uzay Teleskobu iki büyük kara deliğin birleştiğini ortaya çıkardı!
Einstein'ın teorisi kanıtlandı: Kara delik araştırması detayları
Oytun Erbaş olay yaratan bir açıklamada bulundu: "Wi-Fi sizin beyin dalganızı okuyor"
MEDY: Beyin Doku Dondurmayı Zararsız Hale Getiriyor