Huawei müşterileri markadan çok memnunlar

ABD engelline karşın Huawei markası hala milyonlarca müşteriye hitap ettiğini inkar edemeyiz. Peki Huawei markası müşteri hizmetlerinde nasıl bir hizmet sunuyor.

HUAWEI , Türkiye’nin en yüksek müşteri memnuniyetini sağlayan cep telefonu markası seçildi. Şikayetvar.com’un  raporlarına göre , son 3 yıldır birçok alt kırılım ile genel ortalamada da birinci olarak 6. Şikayetvar ACE Awards Diamond ödülünü aldı.

HUAWEI , Şikayetvar.com kullanıcılarının marka deneyimlerini analiz ederek oluşturduğu istatistiklere göre Cep Telefonu kategorisinde müşteri memnuniyetini en iyi sağlayan marka seçildi. 2017’den beri sıralamada ilk 3’te, son 2 yıldır da zirvede yer alan HUAWEI Türkiye Tüketici Elektroniği Grubu, bu yıl da birinci olarak en iyi müşteri memnuniyeti sunan marka unvanına layık görüldü ve 6. Şikayetvar ACE Awards Diamond ödülünü aldı.

139.000’in üzerinde markanın yer aldığı, 6,9 milyon kayıtlı kullanıcının 16 milyon aylık ziyaret gerçekleştirdiği Sikayetvar.com, geniş ve etkin kullanıcı tabanı sayesinde cep telefonu sektörü için en güvenilir müşteri deneyimi analizlerini gerçekleştiriyor. Daha önce 6 Mart günü düzenlenen ŞikayetVar A.C.E (Achievement in Customer Excellence) Awards 2020 ödül töreninde HUAWEI Türkiye Tüketici Elektroniği Grubu, Mükemmel Müşteri Memnuniyeti Başarı Ödülü’nü kazanmıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

Nokia 3210, 2024 versiyonuyla geri döndü! Hem nostaljik, hem modern!
Electronic Arts, benzersiz bir indirim kampanyası başlattı!
Dünyaya benzeyen uygu gezegen keşfi: Bulutlar, mevsimler ve göller var!
Uzmanlar anlattı: Bunları yapmıyorsanız bilgileriniz çalınabilir!
Youtube'un beklenen yeni arayüzü iptal edildi: Kullanıcıların tepkisi büyük oldu!