Huawei P30 Pro Türkiye fiyatı ne kadar?

Kamerası ile dünyanın en iyi mobil kamerası unvanını eline alan Huawei P30 Pro Türkiye fiyatı ile karşımıza çıktı. Huawei P30 Pro Türkiye fiyatı!

Kamerası ile dünyanın en iyi mobil kamerası unvanını eline alan Huawei P30 Pro Türkiye fiyatı ile karşımıza çıktı. İşte oldukça uygun olan Huawei P30Pro Türkiye fiyatı!

Huawei, Leica imzalı kamera dörtlü arka kamera kurulumu ile telefonda kamera budur dedirten modeli olan Huawei P30 Pro ’yu dün sergilemişti. DxOMark testinde rekor kıran Huawei P30Pro’nun kamerası ve sunduğu özellikler, telefonun Türkiye fiyatının uçuk olacağını gösteriyordu. Ancak Huawei yine herkesi şaşırttı ve rakiplerine göre çok çok daha uygun fiyatla Türkiye pazarına giriş yaptı.

Huawei P30Pro Türkiye fiyatı Hepsiburada.com üzerinde bugün ortaya çıktı. Huawei P30Pro‘nun Türkiye fiyatı 6.999 TL olarak belirlendi. Bu fiyatın 128 GB‘lık sürüm için geçerli olduğunu belirtelim. 8 GB RAM ve 256 GB dahili depolama birimine sahip olan Huawei P30 Pro’nun fiyatı ise 7.999 TL.

Huawei P30Pro’nun en tepe modeli bile iPhone Xs Max’in 64 GB’lık standart modelinden tam 3.000 TL daha uygun diyebiliriz. Bakalım Huawei’nin bu uygun fiyat politikasından sonra rakiplerinden bir indirim hamlesi gelecek mi?

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

Apple'dan Beklenen Duyuru Gerçekleşti: Yeni iPad O Tarihte Raflarda!
Müteahhitler yandı! 80 saatte ev yapan makine tanıtıldı
Türkiye’nin verisi Türkiye’de kalsın diye 3 İDN kurulacak!
Çin, uzay rüyasına yürüyor: 6 aylık görev başladı!
Metaverse arsa tutarları düştü: İşte son durum