Huawei, yeni akıllı güneş gözlüğünü piyasaya sürmeye hazırlanıyor! Tam 11 saat pil ömrü var

Huawei, Çin'de 2023 Eylül ayında Eyewear 2 akıllı gözlük modelini tanıttıktan sonra şimdi aynı ürünün güneş gözlüğü versiyonunu piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Şirket, bu akıllı güneş gözlüğünü 15 Mayıs'ta gerçekleştirilecek olan yaz etkinliğinde duyuracak.

Huawei, Çin'de 2023 Eylül ayında Eyewear 2 akıllı gözlük modelini tanıttıktan sonra şimdi aynı ürünün güneş gözlüğü versiyonunu piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Şirket, bu akıllı güneş gözlüğünü 15 Mayıs'ta gerçekleştirilecek olan yaz etkinliğinde duyuracak. Ayrıca, etkinlik sırasında Huawei'nin dizüstü bilgisayar, tablet ve diğer ürünlerinin de tanıtılması bekleniyor.

Şu anda Huawei'nin akıllı güneş gözlüğünün özelliklerine dair detaylı bilgi bulunmamakla birlikte, Eyewear 2 akıllı gözlüğün kare şeklinde bir çerçeveye sahip olacağı belirtiliyor. Muhtemelen, optik gözlük versiyonuyla aynı özelliklere sahip olacak.

EYEWEAR 2 SATIŞ FİYATI VE ÖZELLİKLERİ

Huawei Eyewear 2 akıllı gözlük, değiştirilebilir Zeiss reçeteli lenslerle donatılmıştır ve kullanıcılar, gözlüğün yanındaki dokunmatik alanı kullanarak çeşitli işlevleri gerçekleştirebilirler. Ayrıca, gelişmiş ses deneyimi sunan çift diyaframlı sürükleyici bir hoparlöre sahiptir. Eyewear 2, aramalarda netliği artıran yerleşik üçlü gürültü engelleme özelliği ile birlikte gelir ve tek şarjla 11 saat kullanım süresi sağlar. Hızlı şarj özelliği sayesinde ise 10 dakikalık şarjla 3 saate kadar kullanılabilir. Eyewear 2 akıllı gözlüğün fiyatı 300 eurodan başlamaktadır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.