HÜDA PAR yerel seçimlere kendi isimleriyle katılma kararı aldı

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Şahin, 31 Mart'ta gerçekleşecek Mahalli İdareler Genel Seçimleri'ne kendi logo ve isimleriyle katılacaklarını duyurdu.

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Şahin, 31 Mart'ta gerçekleşecek Mahalli İdareler Genel Seçimleri'ne kendi logo ve isimleriyle katılacaklarını duyurdu. Şahin, yürütülen çalışmalar sonucunda belediye başkanı, belediye meclisi üyesi ve il genel meclisi üyesi adaylarının belirlendiğini açıkladı.

ADAY TANITIM TOPLANTILARI DÜZENLENDİ

Şahin, 10 farklı ilde aday tanıtım toplantıları düzenlediklerini belirterek, 26 büyükşehir belediye başkanı, 51 il belediye başkanı ve 702 ilçe belediye başkanı adayını ilan ettiklerini ifade etti.

DÖRT BÜYÜKŞEHİRDE İLÇE BELEDİYE BAŞKANI ADAYLARI BELİRLENDİ

Önceden İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa'da büyükşehir belediye başkanı adayı çıkarmama kararı aldıklarını hatırlatan Şahin, ancak bu dört büyükşehrin ilçelerinde adaylarını belirlediklerini söyledi. İstanbul'un 39, Ankara'nın 25, İzmir'in 30 ve Bursa'nın 17 ilçesinde HÜDA PAR logosu ve kendi adaylarıyla seçime gireceklerini belirtti. Mahmut Şahin, ilan ettikleri adayların listesini il ve ilçe seçim kurullarına teslim ettiklerini de ekledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

İletişim Başkanlığı, mart ayında tarihinin rekorunu kırdı
Memleket Partisi'nde genel merkez ve otobüs boşaltıldı
Kadının Statüsü Genel Müdürü görevden alındı
Normalleşme umut verdi ama bir şey çıkmadı
TBMM'de öğretmen atama krizi! CHP Milletvekilinin soru önergesi 'kişisel' bulunarak geri çevrildi