Hudut Kartallarından Önemli Başarı: 12 Terörist Yakalandı!

MSB'nin açıklamasına göre, Hudut Kartallarımızın operasyonuyla Yunanistan ve İran'a, Suriye'den yasa dışı geçiş yapmaya çalışan 12 terörist yakalandı. İncelemeler sonucu, 4'ü PKK/KCK/PYD/YPG, 2'si FETÖ, 1'i de DAEŞ üyesi olarak belirlendi. Teröristlerin çetin mücadelesi devam ediyor.

MSB'nin son açıklamasına göre, Türkiye'nin sınırlarında Hudut Kartallarımızın gerçekleştirdiği operasyonlarla terör örgütlerine yönelik önemli bir başarı elde edildi. Yunanistan ve İran'a, Suriye'den yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 12 kişi yakalandı. Yapılan incelemelerde, 4'ü PKK/KCK/PYD/YPG, 2'si FETÖ ve 1'i DAEŞ üyesi oldukları belirlendi. Bu operasyonlar, Türkiye'nin terörle mücadelesindeki kararlılığını bir kez daha gösteriyor.

Türkiye'nin Milli Savunma Bakanlığı (MSB), terör örgütlerine karşı kararlı mücadelesini sürdürüyor. Son olarak, MSB'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamaya göre, "Hudut Kartallarımız" adı verilen birim, ülkemizden Yunanistan ve İran'a yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 9 kişi ile Suriye'den ülkemize yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 3 kişiyi yakaladı.

Yakalanan şahıslar üzerinde yapılan inceleme sonucunda, 4 kişinin PKK/KCK/PYD/YPG, 2 kişinin FETÖ ve 1 kişinin de DAEŞ terör örgütü mensubu olduğu tespit edildi. Bu durum, Türkiye'nin terörle mücadelede kararlılığını ve hudut güvenliğine verdiği önemi bir kez daha gösteriyor. Terör örgütlerine karşı sürdürülen bu başarılı operasyonlarla, ülkenin güvenliği ve vatandaşların huzuru için önemli adımlar atılmış oluyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

Et Entegre Tesisi İşkence Skandalı: Suluova'da Büyük Tepki!
Didim'de Göçmen Kaçakçılığı Operasyonu: 3 Organizatör ve 37 Göçmen Yakalandı
Hemşire Selen'in şüpheli ölümüne ilişkin son görüntüleri ortaya çıktı
Arda Güler'den Sevgilisi İle Dikkat Çeken O Sosyal Medya Paylaşımı!
Bakan Kacır ve Devlet Bakanı Johnson İş Birliğini Güçlendirdi