Hükümetten Şanlıurfa’daki saldırı sonrası ilk açıklama

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde gerçekleşen bombalı saldırı hakkında sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulundu.Bozdağ yaptığı açıklamada; "Şanlıurfa Viranşehir'de hakim,savcı...

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde gerçekleşen bombalı saldırı hakkında sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulundu.

Bozdağ yaptığı açıklamada; "Şanlıurfa Viranşehir'de hakim,savcı ve zabıt katiplerine dönük terör saldırısını,bu saldırıyı yapanları/yaptıranları şiddetle lanetliyorum. Yaralılara acil şifalar diliyorum. Yargı camiamıza büyük geçmiş olsun. Bu terör saldırısı,sadece yargı görevi yapanlara değil aynı zamanda hukuka,adalete,milletimize,devletimize ve birliğimize yapılmıştır. Hiçbir terör örgütü/terör saldırısı,Türkiye'nin terörle mücadelesini zaafa uğratamayacaktır. Terörle,kararlı/etkin mücadelemiz sürecektir. Hakim ve savcılar ile onlara yardımcı adli görevliler,bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da adaleti ayakta tutmaya devam edecektir." dedi.

">

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

642 senelik caminin o özelliğini duyan resmen şok oldu!: Bunlara rağmen hala ayakta!
Köpek dehşeti can alıyordu! 7 yaşındaki çocuk ölümden döndü
O marka gıda ürünleri marketlerden çekiliyor! Salmonella bulundu, bağırsak sistemini etkiliyor!
Türkiye, İsrail ile tüm ticari ilişkileri durdurdu
Erdoğan-Özel Görüşmesinin Gözden Kaçmayan Detayları!