Hull City Antalya'da: Alanyaspor ile dostluk maçı yapılacak

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu İngiltere Championship takımı Hull City, Antalya’da hazırlık kampına başladı. 11 Ekim'de Alanyaspor ile dostluk maçı oynayacak olan Hull City, kampını 12 Ekim’de tamamlayacak.

İngiltere Championship takımlarından Hull City, hazırlık kampı yapmak amacıyla Antalya’ya geldi. Türk iş insanı Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu kulüp, kamp sürecini tamamlamak ve Alanyaspor ile bir dostluk maçı gerçekleştirmek için yola çıktı. Takım, "Corendon Airlines" tarafından özel olarak tasarlanan, kaplan desenli bir uçakla Antalya Havalimanı’na iniş yaptı. Hull City kafilesi, havalimanından ayrılarak konaklayacakları otele doğru otobüsle hareket etti.

Kulübün başkanı Acun Ilıcalı, başkan vekili Tan Kesler, teknik direktör Tim Walter ve oyuncuların katılımıyla, Belek Turizm Merkezi’nde bulunan bir otelde, 10 Ekim tarihinde saat 17.00’de bir basın toplantısı düzenlenecek. Toplantıda takımın kamp süreci, Alanyaspor ile oynayacakları dostluk maçı ve sezon hazırlıkları hakkında bilgi verilecek.

Dostluk maçı, 11 Ekim Cuma günü gerçekleşecek ve Hull City kampını maçın ardından 12 Ekim’de sonlandıracak. Antalya’daki bu kamp süreci, Hull City'nin hem sezon hazırlıkları için hem de Türkiye’deki futbolseverlerle olan bağlarını güçlendirmek adına önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.