Hull City, Summer Tour 2024 İçin İstanbul’a Geldi!

Hull City, Summer Tour 2024 kapsamında İstanbul’a geldi! Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu İngiltere Championship ekibi, Kasımpaşa ve Fenerbahçe ile dostluk maçlarına çıkacak. 10-20 Temmuz tarihleri arasında Riva'da kamp yapacak olan takım, 50 taraftarıyla İstanbul’da olacak.

Hull City, Summer Tour 2024 hazırlık kampı ve dostluk maçları için İstanbul’a geldi. Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu İngiltere Championship ekibi, 13 Temmuz'da Kasımpaşa, 18 Temmuz'da ise Fenerbahçe ile dostluk maçları yapacak. 10-20 Temmuz tarihleri arasında Riva'daki TFF tesislerinde kamp yapacak olan takım, 50 taraftarıyla İstanbul’da olacak.

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu İngiltere Championship ekibi Hull City, Summer Tour 2024 hazırlık kampı ve dostluk maçları için İstanbul'a geldi. İngiliz takımın özel uçağı, 13 Temmuz 2024 Cumartesi günü saat 16.20'de İstanbul Havalimanı'na indi. Pasaport işlemlerinin ardından sporcular ve teknik heyet, kamp yapacakları tesise geçti.

10-20 Temmuz tarihleri arasında Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde kamp yapacak olan Hull City, bu süreçte 13 Temmuz Cumartesi günü Kasımpaşa ve 18 Temmuz Perşembegünü Fenerbahçe ile dostluk maçlarına çıkacak.

Kulüp başkanı Acun Ilıcalı, vekili Tan Kesler, teknik direktör Tim Walter ve futbolcular, 17 Temmuz Çarşamba günü saat 12.00'de TFF'nin Riva'daki tesislerinde düzenlenecek basın toplantısında Hull City’nin hedefleri ve planlamaları hakkında bilgi verecek.

İstanbul'daki kamp süresince Hull City'nin 50 taraftarı da takımlarını desteklemek üzere İstanbul'da olacak. Acun Ilıcalı, her kamp döneminde olduğu gibi bu yıl da İngiliz taraftarları Türkiye'de ağırlamaktan memnuniyet duyacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.