Hülya Avşar İcralık Oldu! Hülya Avşar'ın icralık olayında gelişme!

Hülya Avşar, icralık olduğu haberiyle magazin gündemine bomba gibi düşerken, olayın aslı ise şok etti. Avşar kızı banka hesaplarına haciz konulmasıyla durumun farkında oldu. Olayın peşine düşen Avşar'ın avukatları, olayı araştırdı! Mahkeme kararıyla ortaya çıkan gerçek ise herkesi şok etti!

Hülya Avşar, 2023 yılı temmuz ayında banka hesabına el konulduğunda icralık olduğunun haberini aldı! Belgelerde kızı Zehra Çilingiroğlu'nun ödeme talimatını imzalayıp teslim aldığı görülüyordu. Hülya Avşar ve ailesi ise böyle birşey yaşamadı! Olay çok sonra açığa kavuştu!

Dava mahkemeye taşındığında gerçek ortaya çıktı. Bilirkişi raporunda mesajı paylaşan İ.K.'nin olduğu kaydedildi. Belgeyi kendisi imzaladı!

Sabah Gazetesi'nin haberine göre, kararını açıklayan hukuk heyeti sanık İ.K. "Resmi belgelerde sahtecilik" suçundan 2 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Komisyon cezayı 1 yıl 8 aya indirdi!

Mahkeme, sanığın daha önce sabıkası veya mahkûmiyetinin bulunmaması nedeniyle kararın açıklanmasının ertelenmesine karar verdi.. Hülya Avşar cephesinden yeni açıklama ize henüz gelmedi! 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Meteoroloji’den İstanbul dahil çok sayıda kente sağanak yağış uyarısı
Bilim insanları, insanları dondurup yeniden hayata döndürmenin yolunu buldu!
Biber alırken tatmadan acı olduğunu anlamanın yolu!
Arı ekmeği/perga nedir? Arı ekmeğinin kullanım alanları nelerdir?
Tarihte bugün: 17 Mayıs'ta gerçekleşen bazı önemli olaylar