Hülya Avşar tek göğsünü açıkta bıraktı! Eliyle sansürleyince sosyal medyayı salladı! Cesur pozlar!

Son olarak "Çok fazla zenginliğin insana zarar verdiğini düşünüyorum. Ailen ve yaşayabildiğin kadar paran olması yeterli, mutluluk budur" sözleriyle gündeme gelen Hülya Avşar sosyal yine pozuyla medyayı salladı. Avşar kızı göğsünün tekini açıkta bırakan pozuyla ezberleri bozdu..

Yıllardır güzelliğine ve görünümüne hayran bırakan ve belki bir döneme damgasını vuran Hülya Avşar, gündemde kalan pozları ve paylaşımları ile adından söz ettirmeye devam ediyor!

Yıllara meydan okuyan Hülya Avşar, son olarak yılbaşı gecesi filtrelenmiş bir ekran skandalı ile sosyal medyanın en çok konuşulan konusu oldu.

HÜLYA AVŞAR CESUR POZU İLE YİNE BEĞENİ TOPLADI!

"Fazla zenginliğin insana zarar verdiğini düşünüyorum" açıklaması ile son zamanda da adını duyuran Hülya Avşar, sosyal medyayı yine salladı.

60 yaşındaki Hülya Avşar, kendine güvenen bir elbise giydi. Çıplak göğsünü açıkta bırakan bir elbiseyle poz veren Avşar kızı, yine kalıpları kırdı.

Hülya Avşar, sosyal medyada eliyle çıplak göğsünü kapatarak poz vererek adından söz ettirdi. Kimisi "Bu kadın yıllara meydan okuyor" derken kimisi "Bu pozlar ne işe yarıyor?" gibi yorumlar yaptı. Yorum yağmuruna tutulan Avşar kızı; yine gündem olmayı başardı!

 

 

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Afra Saraçoğlu'nun ödül törenindeki rahatsızlık anları gündeme oturdu!
Gizlice Evlenen Görkem Sevindik ve Kübra Siyahdemir Anlaşmalı Boşandı
Tamer Karadağlı Şahan Gökbakar'ın adını duyunca sinirlendi
Cem Yılmaz bir aşkı daha bitti iddiası
Afra Saraçoğlu’nun okul hayatıyla ilgili eleştirilere annesinden tepki geldi