Hülya Avşar'ın "icra" davasında gerçekler açığa çıktı: Sahtecilikten 2 yıl hapis cezası aldı!

Hülya Avşar, icralık olduğunu haberlerden öğrenmişti. Temmuz 2023 tarihinde, banka hesaplarına haciz konulduğunu öğrenen Hülya Avşar, icra takibi başlatıldığını da fark etti. Mahkemeye taşınan olayın ardından resmi belgede sahtecilik yapıldığı ortaya çıktı.

Hülya Avşar, icralık olduğunu haberlerden öğrenmişti. Temmuz 2023 tarihinde, banka hesaplarına haciz konulduğunu öğrenen Hülya Avşar, icra takibi başlatıldığını da fark etti. Belgelerde, ödeme emrinin kızı Zehra Çilingiroğlu tarafından imzalandığı ve teslim alındığı görülüyordu.

Hülya Avşar icralık olduğunu ve hesaplarına haciz konulduğunu mahkemeye taşıdı. Mahkemeye taşınan olayın ardından gerçekler ortaya çıktı. Tebligatı dağıtan İ.K'nın belgeyi kendi imzaladığı, bir bilirkişi raporuyla tespit edildi.

Tebligatı dağıtan İ.K'nın belgeyi kendi imzaladığı ortaya çıktıktan sonra kararını açıklayan mahkeme heyeti, sanık İ.K. hakkında "resmi belgede sahtecilik" suçundan 2 yıl ceza verdi. İ.K için indirim uygulayan heyet, cezayı 1 yıl 8 aya düşürdü.

Mahkeme, İ.K isimli sanığın daha önceden hakkında herhangi bir mahkûmiyet kararı bulunmaması ve sabıkasının olmaması sebebiyle hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Evinde uyuşturucu bulunmuştu: Şarkıcı Kalben’i arkadaşı ele vermiş! Önce şantaj sonra ihbar
Arda Kural'dan aylar sonra paylaşım
Ünlü çift evlendi: Melisa Aslı Pamuk evliliğini yeni soyadıyla duyurdu
Uyuşturucu alırken yakalanmıştı: Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek'ten ilk paylaşım geldi
Enis Arıkan'dan kıskançlık itirafı: 'Şoke oldum' diyerek anlattı