Hülya Avşar'ın Meryem Uzerli'ye Sorduğu Soru Gündemden Düşmeyecek

Ünlü müzisyen Hülya Avşar, programında Meryem Uzerli'yi konuk etti. Avşar'ın Meryem Uzerli'ye sorduğu soru sosyal medyada çok konuşuldu. Meryem Uzerli bu soruya o kadar çarpıcı bir yanıt verdi ki; gündemden asla düşmeyecek!

Hülya Avşar'ın programında Meryem Uzerl'e "Neden seninle evlenmediler?" diye sordu. Soru büyük bir etki yarattı. Uzerli bu soru karşısında şaşkınlığını gizleyemedi ve cevapladı.

Hülya Avşar'ın Meryem Uzerl'e sorduğu soru gündeme bomba gibi düştü: "Neden seninle evlenmediler?"

Ünlü oyuncu Meryem Uzerli, Bir Hülya Avşar'ın YouTube'da yayınlanan talk show programına konuk oldu. Programda Avşar, Uzerli'ye özel hayatıyla ilgili samimi sorular sordu. Bunlardan en dikkat çekeni "Neden seninle evlenmediler?" bir soruydu.

Özel hayatıyla ilgili konuşan Uzerli, Avşar'ın "Neden yapmadın?" Soruyu şu sözlerle yanıtladı: "Aşk ne zaman başarılı olmuştur? Başarı, biriyle birlikte olup ömür boyu birlikte olmak mıdır? Yoksa ayrılmak başarısızlık mıdır? Aşkta başarı ya da başarısızlık diye bir şey olduğunu düşünmüyorum. "

Uzerli'nin hiç evlenmediğini öğrenen Avşar, "Hiç evlenmedin ha? Neden evlenmedin?" Seninle neden evlenmediler?" diye sordu. Uzerli'nin şaşkınlığını fark eden Avşar, durumu toparlamaya çalıştı ve ekledi: "Seni neden kaçırdılar?" Uzerli, bu soruya şu şekilde yanıt verdi:

"Evlenmediklerinden değil. Bazen hayat seni yaşar, bazen sen hayatı yaşarsın. Hayat bir süredir beni yaşıyor. "Benim için en önemli şey farkına varmadan hata yapmaktır."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.