Hürriyet yazarı kargocu kılığına giren şahsın saldırısına uğradı!

Hürriyet yazarı Melika Karakartal, önceki gün (27 Mart 2017) evinde saldırıya uğradığını açıkladı. Kargocu kılığına giren saldırganın olay yerinde polis tarafından yakalandığını ifade eden Karakartal, "Bu kişi bana...

Hürriyet yazarı Melika Karakartal, önceki gün (27 Mart 2017) evinde saldırıya uğradığını açıkladı. Kargocu kılığına giren saldırganın olay yerinde polis tarafından yakalandığını ifade eden Karakartal, "Bu kişi bana yazılarımda ondan bahsettiğimi, onu MOBESE kameraları aracılığıyla izlettiğimi ve telefonlarını dinlettiğimi söyledi" diye yazdı. 

Olayı sosyal medya hesabında anlatan Karakartal, şunları söyledi:

“Dün evimde bir saldırıya uğradım. Beni telefonla rahatsız eden ve suç duyurusunda bulunduğum bir kişi, ev adresimi bularak ve kendini kargo firması elemanı olarak tanıtarak kapıma geldi. Israr, küfür ve tehditle kapıyı zorladı, 155’i arayarak polis çağırdım ve bu kişiyi yakalayabildiler. Tüm gün emniyetteydik. Bu kişi bana yazılarımda ondan bahsettiğimi, onu MOBESE kameraları aracılığıyla izlettiğimi ve telefonlarını dinlettiğimi söyledi. Takıntılı, rahatsız bir adam olduğunu düşünüyoruz. Dün öğlen saatleri itibariyle gerekli tüm güvenlik önlemleri alındı. Her nasıl otobüste bir hemşireye tekme atan şahıs ertesi gün serbest kaldıysa, bu kişinin de dava görülene kadar salıverilme ihtimali var. Salıverilmeyeceğini ümit ediyorum. Güzel günlerde, güzel haberlerle buluşmak dileğiyle."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Sıfır araçların fiyatları üzerindeki artışlar kontrol altına alınacak!
Toyota Corolla Cross Hibrit'te önemli fiyat düşüşü: Faiz oranları yarı yarıya az
Bu devirde böyle fırsat bir daha gelmez: Yerli Togg yeni kampanya ile döndü!
Yetişen alır! Toyota Corolla Cross Hibrit'te yarı yarıya indirim!
Beklenen fiyat belli oldu! Chery Tiggo4 Pro fiyat etiketi ortaya çıktı