Hürriyet'e giden Bahçeli: Lastiğe kurşun sıkan beyne niye sıkmasın?

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 15 Temmuz'da AKP'lilerin en sevilen gazetecisi olan ancak "Karargâh rahatsız" manşeti sonrası hedef alınan isimlerin başında gelen Hande Fırat'a konuk oldu. Bahçeli, MHP'li muhaliflere saldırıların...

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 15 Temmuz'da AKP'lilerin en sevilen gazetecisi olan ancak "Karargâh rahatsız" manşeti sonrası hedef alınan isimlerin başında gelen Hande Fırat'a konuk oldu. Bahçeli, MHP'li muhaliflere saldırıların mizansen olduğunu ileri sürerken, "Lastiğe kurşun sıkan beyne niye sıkmasın" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, gündeme ilişkin Hürriyet gazetesine ziyarette bulunurken, Bahçeli'yi Hande Fırat karşıladı.

"Ülkücüler başladığı işi yarım bırakmaz" sözleri sonrası oluşan gerilimi değerlendiren Bahçeli, "Çok açık ve net. Öyle bir niyetin olmadığını söylüyoruz. Ülkücü ''Ben seni konuşturmayacağım, toplantını şöyle yapacağım, sana da şunu yapacağım’ diyorsa gidip kürsüyü eliyle itip çıkmaz. Bu kesin bir mizansen. Böyle bir şeye biz karar vermiş olsak, o gerçekleşir. Ülkücü bir niyetle varmışsa tamamlar. Diyor ki lastiğimi patlattılar. Lastiğe kurşun sıkan beyne niye sıkmasın" dedi.

AKP'YE 'FETÖ' GÖNDERMESİ
"FETÖ’nün siyasi ayağının ortaya çıkartılmamasına" ilişkin soruyu da yanıtlayan MHP lideri Bahçeli, "Yürüyüşte her zaman tek adım atılır. İki adım atarak yürüyen nadirdir. O da attır. Asker adım atıyor. Ardından siyasi gelirse gelir, gelmezse millet çıkartır onu. Ortaya çıkmalı. Bizim içimizdekilerin hepsini ben biliyorum. AKP’lilerin içindekini AKP’liler bilsin artık" ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Kamu çalışanlarının dikkatine: Servis kalktı, fazla mesai yasaklandı ve izinler kullandırılacak!
Dünya'dan onay aldı: İşte Türkiye’nin en iyi hamur lezzeti!
Özel'den Tokat'taki patlama ile ilgili açıklama
Özgür Özel'den Tokat'taki patlamaya ilişkin açıklama geldi!
Ünlü peynir markasında bakteri tespiti, tüketicileri alarma geçirdi! Ürünler raflardan toplanıyor!