Hüseyin Aygün BM'ye göre konuştu, ifade verdi!

CHP Tunceli eski Milletvekili Hüseyin Aygün, adı Türkiye gündemine ilk olarak Tayyip Erdoğan’ın “hayırsever bir işadamıdır'', “kendisine kefilim'' gibi sözleriyle gelen Yasin El Kadı’nın savcılığa yaptığı şikayet...

CHP Tunceli eski Milletvekili Hüseyin Aygün, adı Türkiye gündemine ilk olarak Tayyip Erdoğan’ın “hayırsever bir işadamıdır'', “kendisine kefilim'' gibi sözleriyle gelen Yasin El Kadı’nın savcılığa yaptığı şikayet sonucu ifadeye çağrılmıştı. Yasin El Kadı hakkında Twitter'daki bir paylaşımda "El Kaide'nin küresel finansörü" olarak bahseden Aygün, savcılığa verdiği ifadede suçlamayı kabul etmezken, Yasin El Kadı için, "Kendisi dünya çapında tanınan biridir. Bu tür eleştirileri kaldırmalıdır" dedi.

Twitter'daki adresinden Yasin el Kadı ile ilgili basında yer alan bir haberi paylaştığını, burada Kadı'ya ilişkin bir hakaretin olmadığını söyleyen Aygün, "Kaldı ki Birleşmiş Milletler kararlarında ve 17-25 Aralık soruşturma dosyasında Yasin El Kadı terör örgütü El Kaide'nin finansörü olarak değerlendirilmiştir" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Filistin Konusunu Görüşmek Üzere Yurtdışına Çıkıyor
Kirli Sepeti Final Yapıyor: Karakterlerin Sonu Ne Olacak?
AK Partili Külünk'ten Şok İddia: Erdoğan'a Düzmece Anketler Sunuldu!
Sosyal Medyada Diyanet'e Ezan Tartışması: Ezanı Selahattin Paşalı Okusun!
İsrail'i durduracak tek ülke ABD