Hüseyin Eroğlu: “Bandırmaspor’un öncelikli hedefi Süper Lig’de yer almak”

Kasımpaşa'yı eleyerek Ziraat Türkiye Kupası'nda son 16 turuna yükselen Bandırmaspor'da yeni gelişmeler! Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, öncelikli hedeflerinin..

Bandırmaspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, Türkiye Kupası'nda son 16'ya kalan Kasımpaşa ve Ziraat'i eledikten sonra önceliklerinin Süper Lig'e yükselmek olduğunu söyledi.

ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI 5. TURUNDA BANDIRMASPOR, KASIMPAŞA'YI 1-0 MAĞLUP EDEREK SON 16'YA YÜKSELDİ.

Bandırmaspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, maç sonrası basın toplantısında şunları söyledi: "Bu, Bandırmaspor'a katıldıktan sonra ikinci maçım. Erzurum karşılaşmamız beraberlikle sonuçlandı. Kazanmak istiyorduk, oyuna göre doğru şeyler yaptık ama sonuca yansıtamadık. Kasımpaşa'nın güçlü bir kadrosu var. Maçın ilk periyodunda ortak bir oyun sergiledik. Zaman zaman topa sahip olduğumuzda topu rakip kaleye soktuk. Bu süreçte kendi ayağımızın dibinde toplar kaybettik, pozisyonlar kaybettik. İlk yarının sonlarında hücumda öne geçtik. Buradaki takımımıza hiçbir oyuncuyu getirmedik ama sistem benim felsefem açısından her zaman çok önemlidir. Kısa sürede harekete geçmeye başladık. Bugün sistemle kazandık. Maçın ikinci yarısında topu artırdık ama kaybettiğimiz ve bitiremediğimiz net pozisyonlarda sırt üstü oturmak zorunda kaldık. Son bölümde formasyonda bazı değişiklikler yaptık. Son periyotta iyi savunma yaptık ve rakibimize 1-0 mağlup olduk. Maç öncesinde oyuncularımıza kazanmaya geldiğimizi söyledik. Bu sürpriz değil, sistemin bir parçası. Bandırmasporand'ın öncelikli hedefi sezon sonunda Süper Lig'e çıkmak. "Umarım buna ulaşırız." Şu cümleleri ekledi:

"TESİSLERİN GÜZEL BİR AÇILIŞI OLACAK"

Yakın zamanda yeni ofisini açacağını açıklayan Eroğlu, şunları söyledi: "Çok değerli bir başkanımız var ve güzel bir Türk futbol tesisi açılacak. Yakında Bandırma'dayız." Bu zaferi Cumhurbaşkanımıza ve hükümetimize borçluyum. ve bizi desteklemeye gelen hayranlarımıza" dedi..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Şampiyonluk gitti: Fatih Terim konuştu!
Fenerbahçe'den Beşiktaş'a Yüzyılın Transfer Çalımı
Galatasaray, Pınar Karşıyaka karşısında önde!
Nuri Şahin İçin Beşiktaş ve Feyenoord Arasında Rekabet Başladı
Galatasaray, Fenerbahçe derbisi için antrenmanda!