Hüseyin Eroğlu: "Şu an lideriz, önemli olan şampiyon olmak"

0 kazandıkları Bandırmaspor maçının peşinden şu anda önder olduklarını fakat mühim olanın sürem sonu şampiyon olmak bulunduğunu söylemiş oldu.

0 kazandıkları Bandırmaspor maçının peşinden şu anda önder olduklarını fakat mühim olanın sürem sonu şampiyon olmak bulunduğunu söylemiş oldu.

Spor Toto 1. Lig'in 26. haftasında konuk etmiş olduğu Bandırmaspor'u 5-0 yenen Samsunspor'da Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, maç sonu basın toplantısında karşılaşmayı değerlendirdi. Farklı sonuçla kazandıkları ve önder oldukları için mutlu bulunduğunu dile getiren Eroğlu, "Hava muhalefetine karşın bizi izlemeye gelen taraftarımıza teşekkür ederim. Bandırmaspor maçı bizim için finaldi. Maçın başından beri denetim bizdeydi. Penaltı ve kırmızı karttan sonrasında oyunun kontrolü bizlere geçti. İkinci dönem skoru lehimize arttırdık. Mart'ta 7 maçımız olacak diyorduk. 3'ünü kayıpsız geçtik. Uzun aradan sonrasında Fofana, Yusuf Emre, Soner Aydoğdu, Cihan benzer biçimde oyuncuları kulandık. Rotasyon yaptık. Alternatifli bir kadromuz var ve herkesten verim almak istiyoruz. Emre Demir de bugün katkıda bulunmuş oldu. Eşit maçlar sonunda önder olduk. Önemli olan sürem sonu şampiyon olmak. Bir sonraki hafta Gençlerbirliği ile deplasmanda karşılaşacağız. Şu anda önder olduk ve şampiyonluk için savaşım edeceğiz" - SAMSUN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Fenerbahçe, Dünyaca Ünlü Olan O İsimle Anlaştı! Teknik Direktör Seçimi Belli Oldu!
Süper Lig 35. Hafta Tamamlandı: Güncel Puan Durumu, Haftanın Sonuçları ve 36. Hafta Programı
Galatasaraylı Icardi, Fenerbahçe'nin Puan Kaybını İğneliyor: "Uyku Zamanı!"
Sezon Sonuna Kadar Elimizden Gelenin En İyisini Yapacağız
Ali Çamdalı: "Mücadele Gücümüzü Sahaya Yansıttık, Samsun Maçında Galibiyet İçin Hazırız"