Hüseyin Yücel transfer mesajı verdi: "Takviyeler gelecek"

Transferler hakkında da bilgi veren Yücel, defans hattındaki eksiklere takviye yapılacağını ve sosyal medyada bu konuda çok konuşulduğunu söylemiş bulundu.

Hüseyin Yücel, Galatasaray'a karşı 5-0'lık galibiyet elde ettikleri Turkcell Süper Kupa maçının ardından Atatürk Olimpiyat Stadı'nda basın toplantısı düzenledi. Yücel, maçın kendileri için harika geçtiğini belirterek, oyuncularına ve taraftarlarına teşekkür etti. Olimpiyat Stadı'nın Beşiktaş'ın evi gibi hissettirdiğini ifade eden Yücel, Beşiktaş'ın eski günlerine dönmeye başladığını ve bu başarıların sadece bir başlangıç olduğunu vurguladı. Türkiye Kupası ile iyi bir başlangıç yaptıklarını, Süper Kupa ile de bunu taçlandırdıklarını belirtti. Eksiklerin farkında olduklarını ve bu konuyu çözeceklerini ekledi.

Transferler hakkında da bilgi veren Yücel, defans hattındaki eksiklere takviye yapılacağını ve sosyal medyada bu konuda çok konuşulduğunu söyledi. Yeni transferlerin performansını olumlu bir şekilde değerlendiren Yücel, Immobile'in maçın adamı olduğunu, Rafa Silva'nın katkı sağladığını belirtti. Ayrıca, 'nokta atışı' transferler yaptıklarını ve Mustafa Hekimoğlu'nun da çok başarılı olduğunu, Semih Kaya'ya benzer bir performans sergilediğini söyledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.