Huysuz Virjin'in yeğeni konuştu

Seyfi Dursunoğlu’nun Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'ne bıraktığı vasiyetine yeğeninin çocuklarından itiraz edildi.

Seyfi Dursunoğlu'nun Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'ne bıraktığı vasiyetine yeğeninin çocuklarından itiraz .Huysuz Virjin'in diğer yeğeninin kızı olan Gizem Özkesoğlu  vasiyetnamenin hukuka uygun olduğunu belirterek "Bizim dışımızdaki herkes mirastan pay almak ümidinde" belirtti.

Yeğeninin itirazlarıyla gündeme gelen  Seyfi Dursunoğlu'nun vasiyeti itirazlara yol açtı. Dursunoğlu'nun Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'ne bıraktığı vasiyetine yeğeninin çocukları Evren Saydam ve Erhan Saydam'ın itiraz etti. Diğer yeğeni Güliz Buyrukbilen'in avukat kızı Gizem Özköseoğlu da medyada çıkan haberlere cevap olarak Milliyet'ten Sercan Kısmet'e konuştu.

''Vasiyetname hukuken usulüne uygun''

Avukat Gizem Özköseoğlu, vasiyetnamenin hukuken usulüne uygun olarak düzenlendiğini söyledi. Özköseoğlu, "Annem, teyzem ve bir yeğeni dernek avukatlarına vekaletname verdi. Aslında bizim dışımızdaki herkes mirastan pay almak ümidinde" açıkladı. Seyfi Dursunoğlu, Huysuz Virjin’le bütünleşen bütün sahne giysilerini aksesuarlarıyla muhafaza edilip sergilenmesi için Türker İnanoğlu Vakfı’na emanet etti. Avukat Özköseoğlu, itiraz edenlerin mahkemeden olumlu sonuç elde edeceklerini sanmadığını belirtti .Ayrıca "Tamamen kamu yararına olacak olan bu bağışın gerçek sahiplerine ulaşmasını ve çocukların yetiştirilmesine katkıda bulunulmasını geciktiriyor olmalarından dolayı üzüntümüz büyük. Hakkın ve adaletin gerçek sahiplerini bulacağından şüphem yoktur" dedi. Özköseoğlu, "Bu kişilerle beraber bizim de itiraz etmişiz gibi adımızın geçmesi, gerçekten bizi derinden yaraladı" cümlelerini kullandı.

Virjin'den anlamlı miras

Üsküdar’daki evi, banka hesabında bulunan tüm maddi birikiminin Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’ne bırakılmasını  vasiyet etti. Usta sanatçı   evindeki tüm şahsi eşyalarını yeğeni Güliz Buyrukbilen’e, kullandığı cipi de yardımcısı Ümit Yazıcı’ya vasiyet olarak  bıraktı.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür Sanat Haberleri

'Ölümlü Dünya 2' Netflix'e geliyor
"Adana Olgunlaşma Enstitüsü'nde Sanatın İzleri: Rölyef, Hat, Tezhip ve Resim Bir Arada"
Titanik'teki meşhur kapı öyle bir fiyata satıldı ki duyanlar şaştı kaldı!
Eğil’in kültür ve turizm altyapısının güçlendirilmesi büyük zirve yaşatacak!
Ahmet Ümit'ten İzmir'e dair yeni roman müjdesi!