İBB Başkanı İmamoğlu "5 yıldır İstanbul rahat bir nefes aldı, bir kendine geldi”

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP Beykoz Belediye Başkan adayı Alaattin Köseler ile birlikte ilçe turunda. İmamoğlu, rakiplerini eleştirirken, belediyenin hizmetlerini ve millete ait kaynakların doğru kullanımını vurguluyor.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP Beykoz Belediye Başkan adayı Alaattin Köseler ile birlikte ilçe turunda. İmamoğlu, rakiplerini eleştirirken, belediyenin hizmetlerini ve millete ait kaynakların doğru kullanımını vurguluyor. İmamoğlu'nun konuşmalarında, İstanbul'un geleceği ve belediye yönetiminin önemi öne çıkıyor.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP Beykoz Belediye Başkan adayı Alaattin Köseler ile birlikte ilçe turu gerçekleştirdi. İmamoğlu'nun konuşmalarında öne çıkanlar şunlardı:İmamoğlu, "Biraz hayat dersi alsın, sonra Ankara'ya yollayacağız onu" diyerek Kent Lokantasını küçümseyen ve İstanbul'u tanımadığını düşündüğü ithal adaylara atıfta bulundu. İstanbul'un işinin kolay olduğunu, çünkü sadece iki adayın olduğunu ve diğer adayın daha çok çalışması gerektiğini ifade etti."5 yıldır İstanbul rahat bir nefes aldı, bir kendine geldi" diyerek, belediyenin önceki yönetimlerin aksine millete ait kaynakları millete dağıttığını vurguladı ve İstanbul'un altyapısını güçlendirdiklerini belirtti.İmamoğlu, belediyenin hizmetlerini anlatırken, 160 sel ve su baskınını giderdiklerini, kaçak yapıları yıktıklarını ve İstanbul'un birçok problemine çözüm getirdiklerini aktardı. Ayrıca, 5 yılda 65 kilometre metro hattı açtıklarını ve önceki yönetimin 25 yılda yapabildiğinin yarısını 5 yılda gerçekleştirdiklerini söyledi.Belediyenin denetim altında olduğunu ve binlerce defa denetlendiğini belirten İmamoğlu, yaptıkları hizmetlerin hesabını verdiklerini ve millete ait kaynakları yönettiklerini ifade etti.Son olarak, seçime günler kala muhaliflerin son çare olarak iftira, yalan ve montajları kullandığını dile getirerek, mücadelelerinden geri adım atmayacaklarını ve millete hizmet etmeye devam edeceklerini vurguladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

Taşıyıcı annelik nedir? Yasal mıdır?
Antalya'da Köpek Kavgası Kanlı Bitti: Orhan S. Otomobilin Arkasına Bağlanıp Sürüklendi
Kahramanmaraş'ta Mobilya Fabrikasında Yıldırım Yangını: 30 Milyon Liralık Zarar!
Edirne'de 112'ye Gelen Çağrıların %58'i Gereksiz: Asılsız İhbarlar Acil Durumları Tehlikeye Atıyor
Türkiye, Gazze'ye 52 bin ton yardım gönderdi: Yardım listesinde birinci sırada