İBB Başkanı İmamoğlu, Halk Ekmek Fabrikası’nı inceledi

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sultangazi’nin Esentepe Mahallesi’ndeki İstanbul Halk Ekmek Fabrikası’nda incelemelerde bulundu...

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sultangazi’nin Esentepe Mahallesi’ndeki İstanbul Halk Ekmek Fabrikası’nda incelemelerde bulundu.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sultangazi’nin Esentepe Mahallesi’ndeki İstanbul Halk Ekmek (İHE) Fabrikası’ndaydı. İBB Başkanı İmamoğlu’na, İBB Genel Sekreteri Yavuz Erkut, Genel Sekreter Yardımcıları Mehmet Çakılcıoğlu, Murat Yazıcı, Murat Kalkanlı, İBB Başkan Danışmanları Murat Ongun ve Ertan Yıldız eşlik etti. Heyet, hijyen kuralları gereği beyaz önlük, bone ve galoş takarak İHE’nin imalathane bölümüne geçti. İHE Genel Müdürü Salih Bekaroğlu, İBB Başkanı İmamoğlu’na, ekmek ve diğer hamur işlerinin işleniş, pişiriliş aşamaları ile kullandıkları teknoloji hakkında bilgiler verdi. Son olarak ürettikleri ekmek ve hamur işlerini tanıtan Bekaroğlu, dünyadaki yeni teknolojileri ekmek üretiminde kullanmaya gayret ettiklerini belirtti.

İBB Başkanı İmamoğlu, İHE’de üretimi gerçekleştirilen ürünler için tanıtım kitapçığı hazırlanması talimatı verdi. İBB Başkanı İmamoğlu ve beraberindekiler, incelemelerin ardından İHE yöneticilerinden sunum aldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Artık, daha iyi bir gelecek adına, birlikte çalışmanın tam zamanıdır
TBMM'de Can Atalay'ın boşalan odasına İYİ Partili Erhan Usta yerleşti
"Netanyahu ateşkes müzakerelerini sabote ediyor"
Erdoğan'ın ziyaretinin ardından kritik zirve!: Özel ile Kılıçdaroğlu Ahlatlıbel’de bir arada!
Özel: “Siyasetçilerin el sıkışmadığı dönemlerin sonu demokrasi için felaket olmuştur”