İBB Başkanı Uysal: Metroda önceliğimiz en fazla oy aldığımız yerler

AKP Arnavutköy Olağan Kongresi Başbakan Binali Yıldırım'ın katılımı ile gerçekleştirildi. Arnavutköy Kapalı Spor Salonunda yapılan kongreye Başbakan Yıldırım'ın yanı sıra Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak,...

AKP Arnavutköy Olağan Kongresi Başbakan Binali Yıldırım'ın katılımı ile gerçekleştirildi. Arnavutköy Kapalı Spor Salonunda yapılan kongreye Başbakan Yıldırım'ın yanı sıra Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, AKP Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal ile ilçe belediye başkanları, delegeler ve partililer katıldı.

'ÖNCELİĞİMİZ EN ÇOK OY ALDIĞIMIZ YERLER'
Programda bir konuşma yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, "Ak Parti kurulduğundan bugüne baktığımız zaman Arnavutköy oyu en fazla olan ilçelerimizden birisi. Sayın Başbakanın o konuda büyükşehir olarak Arnavutköy'e borcumuz olduğunu düşünüyorum. Bizim şu anda birinci önceliğimiz metro. Metroda da birinci önceliğimiz en fazla oy aldığımız yerler olacak inşallah. Sultanbeyli, ihalesi yapıldı. İnşaatı devam ediyor. Bu yıl içerisinde de Vezneciler,Arnavutköy metrosunun ihalesini yaparız. Kongreler yenilenme diyorum. İnşallah bu yenilenme ile metro sözünü de verdik. Arnavutköy'den daha yüksek oy bekliyoruz diyorum" ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Japon deprem uzmanı uyardı: İstanbul, Balıkesir, Bursa tehlikede!
Sözleşmeli öğretmen mülakat puanında değişiklik!
Sözleşmeli öğretmen istihdamına yönelik karar Resmi Gazete'de!
Leonardo Dalessandri'nin Türkiye videosu! Gündemden Düşmeyen Video!
Özel, Arapça tabela konusunda başka bir açıklama daha yaptı