İBB'den Büyük Destek: Ücretsiz Ürün Başvuruları Başladı! Yoğun İlgi Gösteriliyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), çeşitli gereksinimleri karşılamak amacıyla vatandaşlara sunduğu yeni desteği duyurdu. Şehir genelinde sosyal yardımlarını genişleten İBB, bu kez özel bir destek programıyla karşımıza çıkıyor.

İSKİ'DEN ÜCRETSIZ SU TASARRUF APARATI DAĞITIMI BAŞLADI: NASIL ALINIR?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne (İBB) bağlı İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ), su tüketimini azaltmak ve tasarruf sağlamak amacıyla yeni bir kampanya başlattı. 'Damlaya Damlaya Gelecek Olur', 'Damlaya Damlaya Yaşam Olur' ve 'Damlaya Damlaya Umut Olur' sloganlarıyla tanıtılan 'Su Protokolü Kampanyası' çerçevesinde, su tüketiminde yüzde 40 oranında tasarruf sağlayan musluk aparatları (perlatör) dağıtılmaya başlandı.

ÜCRETSIZ SU TASARRUF APARATI NASIL ALINIR?

İSKİ'nin sunduğu bu su tasarruf aparatı, musluk başlıklarına takılarak suyun havayla karıştırılmasını sağlar ve bu sayede suyun kullanım miktarını azaltırken basıncını korur. Böylece, su tüketiminde önemli bir tasarruf sağlanabilir.

Aparatları almak isteyen abonelerin 'Su Protokolü Kampanyası'na katılmaları gerekiyor. Katılım için İSKİ'nin resmi web sitesi iski.istanbul veya 'İstanbul Senin' mobil uygulaması kullanılabilir.

Kampanyaya katılmak isteyen aboneler, web sitesindeki 'Su Protokolüne Katıl' veya 'Su Ayak İzini Hesapla' sekmelerinden birine tıklayarak katılım sağlayabilir ve teşekkür sertifikası alabilirler. Bu sertifika ile birlikte isim ve soyisim bilgilerini ve sayaç numarasını içeren bilgilerini [email protected] e-posta adresine göndermeleri gerekiyor. Başvuruların ardından İSKİ personeli, aparatı belirtilen adrese teslim edecek.

İSKİ'nin bu yeni girişimi, su tasarrufu konusunda farkındalık yaratmayı ve şehir genelinde daha sürdürülebilir su kullanımı sağlamayı amaçlıyor.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.