İbo Aslan’dan Şok Galibiyet: Rakibini 60 Saniyede Nakavt Etti!

Türk dövüşçü İbo Aslan, UFC 308’de Brezilyalı Rafael Cerqueira’yı teknik nakavtla mağlup etti ve Türk gücünü dünyaya bir kez daha gösterdi. Haberin detayları...

Türk dövüşçü İbo Aslan, karma dövüş sanatları organizasyonu Ultimate Fighting Championship (UFC) çatısı altında gerçekleştirilen 308. müsabakada, Brezilyalı rakibi Rafael Cerqueira'yı nakavt ederek dikkatleri üzerine çekti. Müsabaka, Birleşik Arap Emirlikleri'nin Abu Dabi kentinde düzenlendi.

HIZLI GALİBİYET

İlk rauntta 60 saniye içinde rakibini teknik nakavtla mağlup eden İbo Aslan, UFC'deki ikinci maçında da zaferle ayrıldı. Bu etkileyici performansı sonrası mikrofonu alan Aslan, "Abu Dabi, Türk gücünü sevdiniz mi? Bunun başlangıç olduğunu biliyordum. Ellerimde Türk gücü var," diyerek hem kendine hem de Türk dövüş sporlarına güvenini dile getirdi.

TÜRK GÜCÜ DÜNYA ARENASINDA

Aslan’ın bu galibiyeti, Türkiye'nin uluslararası dövüş sporlarındaki yükselişini simgelerken, Türk dövüşçülerin yetenekleri bir kez daha gözler önüne serildi. İbo Aslan, bu başarıyı daha büyük hedefler için bir başlangıç olarak görüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.