İbo Show seyircisine üzücü haber

Her Cumartesi farklı bir formatla Star TV ekranlarında seyircisiyle buluşan İbo Show programı, ekran başındakilere keyif dolu anlar yaşatıyor.

Uzun bir aradan sonra tekrardan ekranlara dönen İbo Show’un geçtiğimiz Cumartesi akşamı yayınlanan bölümünde, Niran Ünsan, Yavuz Bingöl, Gülay, İsmail Altunsaray ve Serpil Sarı konuk olurken gecede eğlenceli anlar yaşandı. Fakat reytinglerde git gide düşmekte olan İbo Show’un neden bu kadar gerilediği ise merak konusu oldu.

6 Mart Cumartesi akşamı ekranlara gelen yapımlarda Survivor’da haftanın ilk eleme adayı belirlendi. Geçtiğimiz günlerde aldığı reyting sonuçları hayranlarını yeterli kadar memnun etmedi. Bunun yanı sıra Kardeşlerim dizisi, hikâyesiyle yüreklere dokunsa da gösterdiği başarı yetmedi ve zirveye çıkamadı. Fakat ilk sıraları zorlayan Kardeşlerim dizisi, kısa sürede çok iyi sonuçlar elde etti.

Bunların yanı sıra Kuzey Yıldızı dizisinde heyecan giderek artmaya başlarken Kuzey’in rahat bir nefes almaya hazırlandığı balayında karşısına çıkan bir engel her şeyi alt üst eder. Ekranların sevilen dizisi diğer rakipleri karşısında yorgun düşmeye başladı diyebiliriz. İbo Show ise bu hafta Gönül Dağı dizisi tarafından resmen mağlup edildi. Reytinglerde ilk sıraya yerleşen dizi İbo Show’u 8. Sıraya atmasıyla beraber final çanlarını çaldırmaya başladı.

Cumartesi akşamları ekranlara gelen yapımlarda reyting listesinin en sonunda Kuzey Yıldızı İlk Aşk Özet bölümü yer alırken 9. Sırada hava durumu hemen arkasına ise İbo Show programı yer almaktadır. Sırasıyla listenin başına doğru gidecek olursak Show TV Ana Haber, Gülbin Tosun ile Fox Ana Haber Hafta Sonu, Survivor, Kuzey Yıldızı İlk Aşk, Gönül Dağı Özet, Kardeşlerim ve ilk sırada Gönül Dağı dizisi bu hafta reytingleri birinci sırada tamamladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Yarış başlıyor! Çin'den gelen BYD Seagull, elektrikli Panda'nın önünde!
Otomotiv ihracatı nisanda yüzde 2 artışla 2,75 milyar dolara yükseldi
Fiat Egea parasına 7 kişilik SUV: Bu araç yok satar
En ucuz Fiat Egea 1 milyonu aştı: İşte fiyat listesi
Otomobil alarak yatırım yapmayı düşünenlere kötü haber! Sektör temsilcileri açıkladı