İbo Show'a sosyal medya fenomeninden ağır eleştiri gelince ortalık karıştı

Her bölümünde farklı isimleri konuk eden İbo Show’a sosyal medya fenomeninden eleştiri geldi. Uzun bir aradan sonra yeniden izleyici kitlesiyle buluşan program hakkında büyük eleştiri yapan o isim, sosyal medya kullanıcılarının tepkisini çekti.

İbo Show'un geçtiğimiz hafta yayınlanan yeni bölümünde yaşanan olayların ardı arkası kesilmemiş ve program uzun bir süre gündemde kalmıştı. Bunun yanı sıra İbo Show’un yayınlanacak olan yeni bölüm konuklarının Kamuran Akkor, Gülden Karaböcek, Ayşe Mine, Faruk Tınaz ve Ahmet Selçuk İlkan olacağı, yayınlanan fragmanın ardından belli oldu. O fenomenin sözleri ise akıllarda soru işareti bıraktı.

Cumartesi akşamı 12. yeni bölümünü yayınlayacak olan İbo Show hakkında ortaya çıkan o açıklama herkesi şaşkına çevirdi. 9 yıl aranın ardından yeniden ekran karşısına geçen programda son derece renkli anlar yaşanmış ve herkes İbo Show’un başlaması karşısında sevinç çığlıkları atmıştı. Bunun yanı sıra o fenomenin İbo Show hakkında yaptığı büyük eleştirisi, İbo Show hayranlarının sinirlenmesine neden oldu.

Star TV’de yeni bir döneme imza atan İbo Show programında son derece heyecanlı anlar yaşanıyor ve her bölümde farklı konuklar gelmeye devam ediyor. Bununla beraber konu hakkında değerlendirmede bulunan sosyal medya fenomeni Aykut Elmas, “Yeni dönem İbo Show, eski ünlüler şimdi ne halde? konsepti taşıyor sanki. Nabız yerlerde, konuklar her reklam arası tansiyon ölçtürüyor hissine kapılıyorum. Trajik bir eğlence!” sözlerini dile getirdi.

Sosyal Medya Fenomeni Aykut Elmas'ın o eleştirisi...

Fenomen Aykut Elmas’ın İbo Show hakkında yaptığı açıklama, programın sevenleri tarafından linç yemesine neden oldu. Konu hakkında yorum yapan kullanıcılar, “Bence eskileri yad etmek güzel bir şey! Bunda herhangi bir trajedi sezemiyorum!”, “E uzun süre ayrı kaldı ekranlardan dostlarıyla bir araya gelerek hem bizlere hem de kendisine nostalji yaşatıyor!” ifadelerine yer verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Sıfır araçların fiyatları üzerindeki artışlar kontrol altına alınacak!
Toyota Corolla Cross Hibrit'te önemli fiyat düşüşü: Faiz oranları yarı yarıya az
Bu devirde böyle fırsat bir daha gelmez: Yerli Togg yeni kampanya ile döndü!
Yetişen alır! Toyota Corolla Cross Hibrit'te yarı yarıya indirim!
Beklenen fiyat belli oldu! Chery Tiggo4 Pro fiyat etiketi ortaya çıktı