İbo Show'da Tatlıses'in itirafı ağızları açık bıraktı! 5. kez yaptığını duyurdu, hayranları coştukça

STAR TV ekranlarında 9 yıl aradan sonra sevenleriyle buluşan İbo Show'da her bölüm farklı bir yankı uyandırıyor. Sevilerek izlenen programın Cumartesi akşamı ekranlara gelen son bölümünde ise Tatlıses'in itirafı ağızları açık bıraktı.

Her bölümünde konuklarıyla geceye damgasını vuran İbo Show, Cumartesi akşamı yayınlanan 24. bölümünde ise Murat Dalkılıç, Ersay Üner, Simge Sağın, Ebru Yaşar gibi birbirinden başarılı isimleri konuk koltuğunda ağırladı. İbrahim Tatlıses'in itirafı ise gündeme bomba gibi düştü.

9 yıl aradan sonra ekranlara gelen İbo Show'un sunucusu İmparator, düşmanlarına ve sevmeyenlerine "Düşmedim, ayaktayım" mesajını çok net bir şekilde verdi. Öyle ki programın yapımcısı İmparator'un başarısından dolayı kendisine 750 bin liralık Jeep bile hediye etmişti. Peki, İmparator nasıl bir itirafta bulundu?

Geçtiğimi programlardan daha farklı bir enerjisi olan İmparator'un mutluluğu ise her halinden belliydi. Mutlu olmasının arkasındaki sebep ise ortaya çıktı. 1,5 yıldır gözlerden uzak aşk yaşadığı Gülçin Karakaya ile evlendiğini öyle sözlerle açıkladı ki, herkes şok içerisinde kaldı. Özel bir tektaş alarak sevdiği kadına evlilik teklifi ettiğini dile getiren İmparator, "Evet" cevabını aldığını da duyurdu.

Ekranlara gelen son bölümde Ebru Yaşar'ın "Eee, nikahlanmışsın sen! Doğru mu?" sözleri üzerine "Mutluyum, ben evliyim kardeşim, Gülçin bana çok iyi bakıyor. Ben bu saatten sonra kimseye hesap verecek durumda değilim" sözlerini dile getirerek hem restini hem de evlendiğini açıkladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Nisan ayında Türkiye'de en çok satılan otomobiller belirlendi! İlk sıradaki marka hiç şaşırtmadı
Elektrikli araçların şarj sorunu tarih oluyor! Batarya değişimi kolaylaşıyor
Büyük Çinli otomobil üreticisi Türkiye pazarına geri dönmeye hazırlanıyor!
Türkiye'de en çok satılan lüks otomobil markaları belli oldu
Yarış başlıyor! Çin'den gelen BYD Seagull, elektrikli Panda'nın önünde!