İbo Show'da yeni bir kriz doğdu

Sanat camiasının önde gelen isimlerinden birisi olan İbrahim Tatlıses son zamanlarda tüm dikkatleri üzerine çekiyor ve İbo Show programıyla sık sık gündeme geliyor.

İbo Show’un 15. bölüm konukları Safiye Soyman, Faik Öztürk, Davut Güloğlu, Sevcan Orhan ve Mümin Sarıkaya oldu. Son derece renkli anların yaşandığı programda beklenmedik bir olay seyircinin hayrete düşmesine sebebiyet verdi. Milyonlarca kişi neler olduğunu anlamak için İbo Show’un son bölümünü yeniden izledi.

Yıllar sonra ekranlara gelen ve cumartesi günlerinin reyting rekortmeni olan İbo Show seyirci kitlesine son derece eğlenceli ve kaliteli anlar yaşatmaya devam ediyor. Sosyal medyadan en çok etkileşim alan programlardan birisi olan İbo Show son bölümünde adeta yankı uyandırdı. Konuklar arasında çıkan yer kavgası seyircinin aklını allak bullak etti. İbrahim Tatlıses’ten uyarı niteliğinde açıklama geldi.

İbo Show’da yer kavgası skandalı!

İmparator İbrahim Tatlıses’in sunuculuğunda olan İbo Show yayın hayatına kaldığı yerden devam ediyor. Programın yayınlanan son bölümünde Faik Öztürk, Safiye Soyman’a, “Mikrofonu masada bırakmış gitmiş oraya oturmuş! Safiye gel buraya gel. Sen şuraya gel!” sözlerini dile getirdi. Bu sözlerin ardından Safiye Soyman, “Yerler numaralı ben oturayım burada!” ifadelerine yer verdi. Faik Öztürk ise ısrarla Safiye Soyman’ın yer değiştirmesini istedi.

Faik Öztürk’ün sözlerinin ardından İbrahim Tatlıses, “Oranın sahibi var!” ifadelerine yer verdi. Buna rağmen Faik Öztürk halen Safiye Soyman’ın yer değiştirmesini istedi ve “Buraya gel gel!” sözlerini dile getirdi. Sonunda sesini yükselten İbrahim Tatlıses, “Oranın sahibi var!” sözünü tekrarladı…

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Sıfıra zam gelince satışlar uçtu: İkinci el otomobil satışlarında bayram havası yaşanıyor!
Otomobil almayı düşünenler dikkat! İkinci el otomobil fiyatlarının artması bekleniyor
Mini Cooper'da büyük bir sürpriz: MINI Countryman modeli şimdi 590 bin TL indirimle satışta
Renault Megane, Dacia Duster ve Jogger modellerinde düşük faizli indirim kampanyası
MG'den heyecan verici bir haber geldi! 150.000 TL destek alan o model rakiplerini çatlattı