İbrahim Çelikkol, Gaddar dizisine geliyor!

İbrahim Çelikkol'un "Gaddar" dizisine katılması, dizinin heyecanını artırarak seyircileri büyük bir sürprizle karşılıyor. Korkut Zakkum karakteriyle ekranlara gelecek olan Çelikkol, dizinin dinamiklerine yeni bir soluk getirecek.

Cuma akşamı ekranlara gelen ve Çağatay Ulusoy'un başrolünde olduğu "Gaddar" dizisi, büyük bir sürprize imza atıyor. Bu diziye bomba bir konuk oyuncu katılıyor ve İbrahim Çelikkol, Korkut karakteriyle izleyicilerin karşısına çıkacak.

İbrahim Çelikkol, "Gaddar" dizisinde babasının gözleri önünde annesini kaybetmesinin ardından hayata tutunmak için yasa dışı yollara başvuran ve yer altı dünyasında kısa sürede tanınan Korkut Zakkum karakterini canlandıracak. Sevilen oyuncu İbrahim Çelikkol'un hayat vereceği Korkut Zakkum karakteri ise dizinin dinamiklerini değiştirecek ve heyecanı artıracak.

Ay Yapım, daha önce de iddialı projelerine ünlü isimleri konuk oyuncu olarak dahil etmişti. "Ezel" dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ'un yanı sıra "Çukur" dizisinde Barış Ardıç gibi isimler de yer almıştı. Şimdi ise İbrahim Çelikkol'un "Gaddar" dizisine katılmasıyla birlikte seyirciye beklenmedik ve heyecan dolu bölümler sunulacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Aşk-ı Memnu'nun ünlü oyuncusundan kötü haber geldi!
Sadece Türkiye'de yetişiyor: Bu çiçeği koparmanın cezası 387 bin lira
Yağışlı hava Balkanlar’dan giriş yapıyor
Havalar ısınırken ter kokusu can sıkıyor: Bunun yardımıyla artık gün boyu ter kokmayacaksınız!
Bu ot saçtaki kepek sorununu ortadan kaldırıyor!