İbrahim Çelikkol’dan Endemol’e ikinci dava

İbrahim Çelikkol'dan yapım şirketine ikinci kez alacak davası açtı.

İbrahim Çelikkol, 'Kördüğüm' isimli dizinin yurt dışı gelirlerinden pay almadığı gerekçesiyle açtığı davadan 167 bin TL kazanan oyuncu İbrahim Çelikkol, bilirkişinin dizinin yurt dışı gelirinin 4 milyon dolar olduğunu belirtmesi üzerine ikinci kez dava açtı. 

Şikayet dilekçesinde, "Müvekkilim başrolünde oynadığı ve yurt dışınada satılan 'Kördüğüm' adlı diziden alması gereken gelir payını tam olarak alamamıştır. Davalı şirket daha öncesinde de müvekkilime defalarca kez ödeme yapılacağına dair söz vermesine rağmen gereken tarihte ödemelerini yapmamıştır.

Davalı ödeme yapmadığı gibi, ödemesi gereken tutar satışlar devam ettikçe artmaktadır. Davalı Endemol Medya Prodüksiyon Şirketi'nden alınacak hak edilen ücretin mahkeme tarafından belirlenmesini talep ediyoruz" ifadeleri yer aldı.

İbrahim Çelikkol, 'Kördüğüm' dizisinin yurt dışı gelirinden pay alamadığını iddia ederek, Endemol Medya Prodüksiyon Şirketi'ne 139 bin 541 TL alacak ile 27 bin 908 TL icra inkar tazminatı davası açmıştı. Çelikkol, bu davadan 167 bin TL kazanmıştı. Endemol Medya Prodüksiyon Şirketi, dört yıl önce iflas başvurusunda bulunmuş ve geçtiğimiz yıl bu isteği mahkeme tarafından geri çevrilmişti.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Bir dizi için daha final kararı alındı
Bahar dizisindeki çekim hatası sosyal medyada gündem oldu
Serpil Çakmaklı yıllar sonra her şeyi itiraf etti: Aldatıldığımı gözlerimle gördüm
Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in küslük nedeni belli oldu
Can Yaman’ın dizisinden İtalya’da yeni rekor