İbrahim Efe'nin düşüşü olay olmuştu: İstifa etti!

İzmit Belediyesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi çalışanları arasında yaşanan karışıklıkta AKP'li İzmit Belediyesi Meclis Üyesi İbrahim Efe yere düşmüştü. Düşüşünün abartılı bulunması üzerine Efe, hem görevinden hem de parti üyeliğinden istifa etti.

Şehir hastanesinin çevresinde yapılan düzenlemeler sırasında İzmit Belediyesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi çalışanları arasında bir kavga yaşandı. İddialara göre, bölgeye asfalt çalışması için giden ekipler arasında anlaşmazlık çıktı. Olayın ardından İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet de bölgeye geldi. Bu olay sırasında bir kişi, Meclis Üyesi İbrahim Efe'yi itti ve düşmesine neden oldu. Ancak Efe'nin düşüşünün ardından yerde yuvarlanması, sosyal medyada abartılı bulunarak tepki çekti.

GÖREVİNDEN VE PARTİDEN İSTİFA ETTİ

AKP Kocaeli İl Başkanlığı, İbrahim Efe hakkında disiplin süreci başlattıktan sonra, AKP İzmit Belediye Meclis Üyesi İbrahim Efe'nin istifa ettiği açıklandı. Efe, sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı açıklamada, insanların genellikle sonuca odaklandığını ve nedenine bakmadığını ifade etti. Ayrıca, hiçbir şekilde arsızlık, yüzsüzlük veya hırsızlık yapmadığını vurgulayarak, bölge partisine etnik köken ayrımı yapmadan hizmet ettiğini belirtti. Efe, ailesini ve partisini korumak adına İzmit Belediyesi Meclis Üyeliği ve parti üyeliğinden istifa ettiğini ifade etti.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Politika Haberleri

Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi
AK Partili ırkçı vekil bilsin ki mesele renk değil sayı
Yeni Şafak yazarı Yasin Aktay: Hamas’a terörist diyenler Türkiye’nin de düşmanı sayılmalı
Kabine değişikliğinde tarih belli oldu
Öncelikle yargının tarafsızlığının ve bağımsızlığının tam olarak sağlanması gerekiyor