İbrahim Hatipoğlu: 'Son iki senenin tüm pozisyonları incelensin'

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Hatipoğlu, NTV Spor YouTube kanalında önemli açıklamalarda bulundu. Kemerburgaz'da yeni tesis inşaatının sürdüğünü belirten Hatipoğlu, karaborsa iddialarının yargıya taşındığını vurguladı. A

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Hatipoğlu, NTV Spor YouTube kanalında yayınlanan Gündem Spor programına katıldı. Hatipoğlu, "Galatasaray'ın geleceği parlak, Florya olsa da olmasa da..." diyerek, Kemerburgaz'da inşa edilen 14.500 metrekarelik yeni tesisin önemine değindi. Florya'daki mevcut tesislerde çalışmaların devam ettiğini belirten Hatipoğlu, "İnşaatla ilgili çok az detay kaldı. Galatasaray artık Kemerburgaz'da çalışmalara başlayacaktır." ifadelerini kullandı.

Karaborsa iddialarına ilişkin olarak Hatipoğlu, "Karaborsa olayı yargıda olan bir süreç. Orada tüm detaylar ortaya çıkacaktır. Eğer Galatasaray'a bir zararı varsa, başkanımız bunun takipçisi olacaktır." açıklamasında bulundu.

Hakem hatalarıyla ilgili düşüncelerini de paylaşan Hatipoğlu, "Son iki yıldır hakemler ile Galatasaray arasında yaşananlar tartışıldı. Bizim bir tezimiz var; son iki sezondaki tüm pozisyonlar, kabul edecekleri bir otorite tarafından değerlendirilsin. Kim ne kadar puan kazanmış veya kaybetmiş, hesaplansın. O zaman gerçekler ortaya çıkar." dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.