İbrahim Hatipoğlu'ndan Osimhen Açıklaması: Gelecek Planları Yapılıyor

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili İbrahim Hatipoğlu, Victor Osimhen'in ocak ayında ayrılmayacağını açıkladı. Sezon sonuna kadar takımda kalacağına inandığını belirten Hatipoğlu, Osimhen ile gelecekte nasıl bir plan yapacaklarını düşündüklerini söyledi.

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili İbrahim Hatipoğlu’nun Radyospor’a yaptığı açıklamalar, sarı-kırmızılı camiada büyük bir heyecan yarattı. Hatipoğlu, şu ana kadar gol atamayan ancak iki maçta iki asist yaparak dikkatleri üzerine çeken Victor Osimhen’in ocak ayında ayrılmasının söz konusu olmadığını vurguladı. "İnsan mutlu olduğu yerde oynar. Sezon sonuna kadar bizimle kontratı var. Galatasaray’a geldiği için çok mutlu. Osimhen ile gelecekte nasıl birlikte olacağımızı düşünmeliyiz. Devre arasında ayrılma durumu tartışmaya kapalı. Hatta Osimhen’i sonraki sezon da kadromuzda görmek için plan yapıyoruz," şeklinde konuştu.

Osimhen için Galatasaray yönetiminin nasıl bir strateji izleyeceği ise merak konusu. 100 milyon Euro piyasa değeriyle dünyanın en pahalı dört santrforundan biri olan 25 yaşındaki Nijeryalı futbolcunun, Napoli’den bonservisini almak zor görünüyor. Osimhen’in İtalyan kulübüyle sözleşmesi Haziran 2026’da sona eriyor ve Napoli, bu oyuncudan yüksek gelir elde etmeyi hedefliyor. Juventus, Osimhen’e talip olurken, gerekli finansmanı bulmaya çalışıyor. Eğer Torino ekibi bu kaynağı bulamazsa, Galatasaray gözünü Napoli’ye çevirecek. Cimbom, Osimhen’i önümüzdeki sezon aynı formülle kiralamak için çaba gösterecek. Genç yıldızın kararı ise transfer sürecinde belirleyici bir rol oynayacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.