İbrahim Kutluay 59 Bin Liralık Nafaka Ödüyormuş! O itiraz!

Eski basketbolcu İbrahim Kutluay, Demet Şener'e ödediği nafakanın kaldırılmasını istedi. Ekonomik durumunun kötüye gittiğini iddia eden Kutluay, oğlu ve kızı için ödediği 59 bin liralık nafakanın da itirazını yaptı. Demet Şener ise bu konuya neler söyledi neler...

Magazin gündeminde bir nafaka krizi daha günlerdir konuşuluyor. İbrahim Kutluay Demet Şener'e ödediği 59 bin liralık nafakanın kaldırılması için dava açtı. Basketbol oynayan Ömer'in Real Madrid'e aktarma bulunduğunu belirten Kutluay, oğlunun artık kendi hayatını geçinmek ettirebileceğini söyleyerek nafaka ödemek istemediğini belirtti.

"DEMET ŞENER'İN EKONOMİK DURUMU DAHA İYİ"

İbrahim Kutluay'ın avukatı ayrıca "Müvekkilim kirada oturmaktadır. Müvekkilin evlilik donanması içerisindeki süreç ile boşanma sonrası süreç oldukça değişmiş, müvekkilin etken basketbol hayatı olmadığı şeklinde herhangi bir mesleği de bulunmamaktadır. Müvekkilin ödemesi ihtiyaç duyulan nafaka miktarı mevcut geliri olan aylık 50 bin lirayı fazlaca aşmaktadır. Aktif halde oyunculuk ve modellik icra eden Demet Şener'in ekonomik durumu fazlaca iyidir. Şener'in mali gücü müvekkilden fazladır" dedi. Kanal D Haber'e konuşan Demet Şener ise verdiği yanıtla dikkat çekti. Demet Şener "Zor durumda bulunmasına üzüldüm bir yardım defilesi düzenlemeyi düşünüyorum" diyerek eski kocasını ti'ye aldı.

İBRAHİM KUTLUAY'IN KİRA GELİRİ!

Demet Şener "Ömer'in Real Madrid'den almış olduğu herhangi bir maaş yoktur" dedi. Şener'in avukatı da İbrahim Kutluay'ın sadece gayrimenkullerden aylık 400-500 bin lira kira hasılatının bulunduğunu söyledi..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Türkiye kırmızı ve beyaz et tüketiminde Avrupa sonuncusu oldu
Emeklilere müjde var: İndirimin başladığını yetkililer duyurdu
Yargıtay’dan sınırlama geldi: Haftada 4 saat bunu yapmayan yandı!
Schengen vizesine başvuru açıklandı: 6 milyar TL ödeme yapılmış
Belediyeden yeni doğan bebeklere ilk altın! Başvurular bugün açıldı