İbrahim Tatlıses: 'Ak Parti'ye gerekirse kellemi veririm'

AKP İzmir 1'inci bölgeden milletvekili aday adayı olan İbrahim Tatlıses teşkilattan onay alabilmek amacıyla bölgesindeki 14 ilçe için tura çıktı.İzmir için yapacak çok işinin olduğunu belirten Tatlıses, "Oy verin, yapalım"...

AKP İzmir 1'inci bölgeden milletvekili aday adayı olan İbrahim Tatlıses teşkilattan onay alabilmek amacıyla bölgesindeki 14 ilçe için tura çıktı.

İzmir için yapacak çok işinin olduğunu belirten Tatlıses, "Oy verin, yapalım" dedi. AKP'nin 'hizmetlerinden' bahseden Tatlıses, "Ben önce Karşıyaka'ya gidiş ve gelişi düşünüyorum. 2,5 saatte gidiyoruz, neden 5 dakikada gitmeyelim? Bunu da devlet yapar, seçilen hükümet yapar. Versinler oyları yapalım. Yapalım da görelim. Yalova'dan otobanı Topçulara bağlamadılar mı. 'Bağlanmaz' dediler, hayal bile edemezlerdi. Bağladı işte; ama bunu yapan Recep Tayyip Erdoğan. Hiç boğazın dibi delinir miydi? İstanbul'da 3'üncü köprüyü yaptı ve insanlar mutlu, huzurlu. Kaza yok, bela yok" diye konuştu.

Kendisi için "Ak Parti'ye ne verdin?" denildiğini aktaran İbrahim Tatlıses, Ak Parti'ye gönlünü verdiğini, gerekirse kellesini de vereceğini söyledi. Tatlıses, " 'Neden?' diye sorun. Çünkü çalışıyor. Çalışmayan adama neden vereceğiz? Çalışmayana ekmek yok, o çalışıyorsa ben de onun yanında olacağım. Ölümüne, öyle bedava yok ölümüne. Parayla, pulla işim yok. Benim her şeyim var. Özel uçağım da var villam da var. Bu saatten sonra paraya, pula ihtiyacım yok; milletin sevgisine ihtiyacım var. İnsanların sevgisini, kalbini alayım yeter; çünkü kalp parayla alınmıyor" diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

ATM'lerde Küçük Banknot Krizi: 20, 10 ve 5 TL'lik Banknotlar Kabul Edilmiyor!
Küçükçekmece'de Çocuğun Ölümüyle İlgili Verme Süreci Başladı
Adana'da Çiftlik Operasyonu: Silah ve Firariler Ele Geçirildi
Kalkım Belediye Başkanı Zeynep Çelik, AK Parti Milletvekili Ayhan Gider'i Ziyaret Etti
Emekli Maaşları Temmuz'da Artıyor! Ali Tezel Rakamları Açıkladı!