İbrahim Tatlıses hakkında eski eşinden çarpıcı itiraf! Öyle şeyler dedi ki, olay oldu! Tam tamına 20 yılını ve

İmparator İbrahim Tatlıses’in eski eşi Ayşegül Yıldız’dan çok çarpıcı bir açıklama geldi. Gündemi sarsan ifadeleriyle Ayşegül Yıldız herkesin ağzını açık bırakan açıklamayı gayet soğukkanlı bir şekilde dile getirdi.

2011 yılında efsane sanatçı İbrahim Tatlıses ile nikah masasına oturan Ayşegül Yıldız, sosyal medya hesabından yaptı fantastik iddiaları birbiri ardına sıraladı. Ayşegül Yıldız ve İbrahim Tatlıses 2013’te son bulan evliliklerinden Elif Ada ismine bir kızları dünyaya gelmişti.

İbrahim Tatlıses ile sürpriz ayrılıklılarının üzerinden uzun yıllar geçen Ayşegül Yıldız özel hayatıyla ilgili çok konuşulacak skandal açıklamalarda bulundu. Uzun süredir gündemde ismi pek anılmayan Ayşegül Yıldız, bu söyledikleri ile resmen duyanların kulaklarına inanamamasına neden oldu. Bir süredir yurt dışında bulunan ünlü isim hafızalardan silinmeyecek sözleri dile getirdi.

Kendisine yöneltilen soruları cevapladı

İbrahim Tatlıses ile 20 yıllık bir geçmişe sahip olan Ayşegül Yıldız, sosyal medya üzerinden takipçilerinin sorularını cevapladı. Instagram üzerinden gelen “İstanbul’a yerleşmeyi düşünüyor musunuz Ayşegül Hanım?” sorusuna, Ayşegül Yıldız, “Evet dönüş yapıyorum. Kısmetse nisan sonu mayıs başı gibi taşınmış olurum" sözlerini kullandı.

Bir başka takipçisinin; “İkinci kez anne olmak istiyor musunuz? “ sorusuna Ayşegül Yıldız, “Evet çok isterim keşke tek başıma yapabilsem.” yanıtını verdi. Soru cevap etkinliğini sürdüren Ayşegül Yıldız’ın en çok dikkat çeken cevabı ise, “'Kaç kere aşık oldunuz?” sorusuna verdiği, “Başkalarından dinlediğim aşk hikayelerinden çıkarım yaparsak hiç olmadım.” cevap oldu.

Bu cevap ile akılarla gelen ilk şey Ayşegül Yıldız’ın eski eşi İbrahim Tatlıses oldu. 20 yıllık bir geçmişleri ve bu birliktelikten bir kız çocukları olan çift arasına aşkın olmaması dikkatlerden kaçmadı. Ayşegül Yıldız bu cevabı ile İbrahim Tatlıses’i de içine alan bir iddiada bulunmuş oldu. Sosyal medya hesabından verdiği yanıtlar ile takipçilerini şaşırtmayı başaran Ayşegül Yıldız, sözleriyle medyada büyük yankı uyandırdı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Rachel Araz valeye ödediği parayı paylaştı: Hayatımın en pahalı valesini ödedim
İlk kez anne olan Gonca Vuslateri'den ilk paylaşım
Yüz gençleştirme operasyonu sonrası son hali gündem oldu
Derya Alabora, ayrıldığı Uğur Yücel hakkında bir itirafta bulundu
Alisa Sezen Sever'den Afra Saraçoğlu Benzetmesine Tepki: 'Lütfen Artık Benzetmeyin!'