İbrahim Tatlıses kaderine isyan etti: "Keşke bu kadar param olmasaydı"

Ünlü müzisyen İbrahim Tatlıses, geçtiğimiz günlerde oğlu Ahmet Tatlıses ve kızı Dilan Çıtak Tatlıses ile olan sorunları ile gündeme gelmişti. Bir yandan yakın zamanda kalp ameliyatı olan Tatlıses, ailesindeki krize neden olan..

Yıllar önce yaşadığı  bir saldırı  nedeniyle uzun süredir hastalıkla boğuşan İbrahim Tatlıses, geçtiğimiz günlerde Harbiye Açık Hava Konseri'nde izleyicilerden özür dileyerek kalp ameliyatı geçireceğini söylemişti. Ameliyat geçirerek hayata dönen ünlü, patlayıcı sözleriyle gündeme geldi. Ailesinin sorunlarını anlatan Tatlıses, "Keşke o kadar param olmasaydı" diye isyan etti.

"Biraz Para Soruna Neden Olur"
Oğlu Ahmet Tatlıses ile mahkemelik olan ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses, kızı Dilan Çıtak'la sorunlar yaşadı. Bir ünlü, ailesinin yaşadığı sıkıntılarla ilgili bir açıklama yayınladı.

Tatlıses, Beyaz gazetesine mesaj gönderen Tatlıses, paranın ailede huzursuzluk yarattığını belirterek, şunları söyledi: "Keşke bu kadar param olmasaydı. Çünkü para bazen sorun olabiliyor. her zaman bir sorun. "Daha az param olursa daha az sorun olur" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.