İbrahim Tatlıses'e üzücü haber: Yeni rakip program yolda

Sibel Can ve Hakan Altun’un sunuculuğunu yaptığı program her Perşembe günü ekranlara gelmeye devam ediyor. Her hafta farklı konukların ağırlandığı programda şarkılar söyleniyor, çok özel açıklamalar yapılıyor.

Şarkılar Bizi Söyler programının hemen arkasından duyurusu yapılan bir program daha sosyal medya kullanıcıları tarafından "İmparator'a dört koldan saldırıyorlar ama bilin ki İbrahim Tatlıses kolay kolay yıkılmaz", "İbo Show'a rakip olarak gelmek bile kendi kuyunu kazmak demektir" gibi birçok yorum yapıldı.

9 Yıl gibi uzun bir aradan sonra sevenleriyle buluşan İbo Show ise her hafta birbirinden renkli ve eğlenceli konuklar ağırlayarak ekran başındakilere seyircileri kilitliyor. Her hafta Cumartesi ekranlara gelen İbo Show'un bu haftaki konukları ise belli oldu. Konuk olarak katılacak olan Nükhet Duru, Berkay, Suzan Kardeş ve Volkan Severcan gibi birbirinden başarılı isimler olacak.

Karadeniz müziğinin köklü seslerinden biri olan Volkan Konak ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla birlikte programının başlayacağını duyurdu. "Çok yakın tarihte başlamak üzere, Kuzeyin Oğlu Volkan Konak televizyon programı için anlaşmış bulunmaktayız. Müzikal hazırlıklar, dekor ve teknik çalışmalar hızlı bir şekilde devam etmektedir. Kendine, bize, sanata ve yaşamaya kıymet verenlere armağan olsun. Kanalın adı ve yayın tarihi, yapımcı ve kanal yönetimi tarafından duyurulacaktır." sözlerini dile getirdi.

Volkan Konak gibi güçlü bir ismin İbo Show'a rakip olarak gelmesi ise sosyal medyada tartışmalara neden oldu. Yayın tarihine sayılı günler kalmışken gündeme gelen Volkan Konak'ın programı sizce İbo Show'un reytinglerini değiştirecek mi?

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Bu dönemde benzer fırsat karşımıza çıkmaz! Togg bu kampanya ile hızla satacak!
Honda Mayıs motosiklet fiyatları duyuruldu: Yaz ile talepler fırlayacak!
Sevindirici haber! Artık Türkiye'de Fiat Egea fiyatına 7 kişilik SUV model bulunuyor!
Sıfır araçların fiyatları üzerindeki artışlar kontrol altına alınacak!
Toyota Corolla Cross Hibrit'te önemli fiyat düşüşü: Faiz oranları yarı yarıya az