İbrahim Tatlıses’in yeni eşi Gülçin Karakaya kimdir?

Yıllar sonra İbo Show programıyla ekranlara dönen ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, Gülçin Karakaya ile evlendi. İbrahim Tatlıses’in kendisinden 43 yaş küçük yeni eşi merak edildi. Peki, Gülçin Karakaya kimdir?

Türkücü İbrahim Tatlıses, Gülçin Karakaya ile dünya evine girdi. Peki, Gülçin Karakaya kimdir? Gülçin Karakaya kaç yaşında?

EVLENDİM, KİMSEYE VERECEK HESABIM YOK!

Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses'in önceki gün programında yaptığı itiraf herkesi şoke etti. Kendisinden 43 yaş küçük sevgilisi Gülçin Karakaya ile evlendiğini açıklayan Tatlıses, "Mutluyum, evliyim kardeşim, Gülçin bana çok iyi bakıyor. Bu saatten sonra kimseye hesap verecek durumda da değilim" dedi. 26 yaşında olan Gülçin Karakaya ile 69 yaşındaki İbrahim Tatlıses'in 1.5 yıldır ilişkileri olduğu ortaya çıkmıştı. Tatlıses, Gülçin Karakaya'yı eski eşi Ayşegül Yıldız'la da tanıştırmıştı. 

İBRAHİM TATLISES’İN EŞİ GÜLÇİN KARAKAYA KİMDİR?

26 yaşındaki Gülçin Karakaya ile eşi İbrahim Tatlıses arasında 43 yaş fark bulunuyor. "imgulckarakaya" kullanıcı adına sahip olan Instagram hesabını yöneten Karakaya buradan paylaşımlarını sürdürüyor. İkili ilk kez görüntü verdiklerinde İzmirli olan Karakaya'nın Tatlıses'in manikürcüsü olduğu iddia edilmişti.

İbrahim Tatlıses, aylar önce yaptığı bir açıklamada ise Gülçin Karakaya'yı asistanı olarak tanıtmıştı. İkilinin 2021 yılı itibariyle de sessiz sedasız evlendiği ortaya çıktı.

Programında Tatlıses, "Mutluyum, ben evliyim kardeşim, Gülçin bana çok iyi bakıyor." diye konuştu. (Kaynak.tv100)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Göbek atarak fenomen olan Cengiz’in kazancı dudak uçuklattı
Ebru Şancı, Ceyda Düvenci'nin 'ped' açıklamasını eleştirdi
Düğün tarihleri belli oldu: Tolga Sarıtaş dünyaevine giriyor
El ele görüntülendiler: Reyting rekortmeni dizideki aşk gerçeğe döndü
Cihangir Ceyhan en değer verdiği partnerini açıkladı